AZ KALDI! MECLİSİN YOLUNU UNUTACAK

2019 seçimlerinde, AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı listesine birinci sıradan girip seçilen İbrahim Tuncer, yaptığı devamsızlıklarla meclisin yolunu unuttu. Tuncer, son iki yılda yapılan 18 toplantıdan 11’ine katılmadı.

GÜNDEM 1.09.2022 13:13:00 0
AZ KALDI! MECLİSİN YOLUNU UNUTACAK

Gazipaşa’da 2019 yılının mart ayında yapılan yerel seçimlerde, Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı listesinde kendisine 1’inci sırada yer bulan AK Partili Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi İbrahim Tuncer, geride bıraktığımız 3 buçuk yılda tartışılacak bir yoklama istatistiğine imza attı. AK Parti hükümetinin desteğini arkasına alan ve seçimlere 1’inci sırada giren Tuncer, bugüne kadar yapılan meclis toplantılarının neredeyse yarısına katılmadı. 2021 ve 2022 yıllarında devamsızlık konusunda rekor kıran AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Tuncer, son bir buçuk yılda yapılan 18 toplantının 11’ine katılmadı.

2019 VE 2020’DE FAZLA DEVAMSIZLIĞI YOK

İlçe gündemi ve sorunlarının masaya yatırıldığı toplantılara katılmayan Tuncer, siyasi kimliğini kendi kimliğinden daha çok kullanması ile biliniyor. Siyasi kimliği ile ticaret hayatına yön veren Tuncer, 2019 ve 2020 yıllarında istikrarlı şekilde meclis toplantılarına katılmıştı. 2019 yılında yapılan 8 toplantının 7’sine katılan Tuncer sadece bir toplantıya gelmemişti. 2020 yılında yapılan 9 meclis oturumunun 7’sine katılan Tuncer, aynı yıl 2 toplantıyı es geçmişti. Pandemi nedeniyle 2020 yılında 3 meclis toplantısı ise iptal edilmişti.

SON İKİ YILDA DEVAMSIZLIK REKORU KIRDI

Gazipaşa halkının temsil edildiği merci olan Gazipaşa Belediye Meclisi’nde yapılan toplantılara katılmamasıyla dikkat çeken AK Partili Tuncer, 2021 ve 2022 yıllarında devamsızlık rekoru kırdı. 2021 yılında Gazipaşa Belediye Meclisi’nin şubat, mart, mayıs, temmuz, eylül, ekim ve aralık ayı oturumlarında devamsızlık yapan Tuncer, ocak, nisan, haziran ve kasım ayı toplantılarında yer aldı. Aynı yılın ağustos ayında belediye meclisi tatil olduğu için toplantı yapılmadı. 2022 yılı ocak ayı ile ağustos ayı arasında ise 7 kez toplanan meclise 3 kez katılan Tuncer, şubat, mayıs, haziran ve temmuz toplantılarında yer almadı. Yaptığı devamsızlıklarla meclisin yolunu unutan Tuncer, bugüne kadar yapılan 35 toplantının 14’ünde devamsızlık yaptı.

Halkın sorunlarından uzak, halkla iç içe bir meclis üyesini 1’inci sıraya koymadığı için pişmanlık duyması gereken AK Parti yönetimi ise, Meclis Üyesi İbrahim Tuncer’in devamsızlıklarını görmezden geliyor.

Gazipaşa Belediye Meclisi’nde ise, Tuncer’in tüm devamsızlıkları mazeretli olarak kayıt altına alındı.


Anahtar Kelimeler: KALDI! MECLİSİN YOLUNU UNUTACAK