AYŞE ÖĞRETMENİN ACISI İÇİMİZİ YAKTI

.

ASAYİŞ 11.06.2024 09:54:00 0
AYŞE ÖĞRETMENİN  ACISI İÇİMİZİ YAKTI

Hakkari-Çukurca kara yolunda polis memuru olan eşi Cihat Yıldız ile birlikte seyir halindeyken elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Şehit Çetin Deniz İlk ve Ortaokulu Matematik Öğretmeni Ayşe Çisem Koç Yıldız’ın cenazesi, defnedilmek üzere ilçemize gönderildi. Ayşe öğretmen, dün ikindi namazının ardından Macar Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi. 


HAKKARİ Şehit Çetin Deniz İlk ve Ortaokulunda görevli öğretmen Ayşe Çisem Koç Yıldız, polis memuru eşiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Hakkari-Çukurca karayolunda pazar günü öğle saatlerinde Şine bölgesinde, polis memuru Cihat Yıldız’ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak Zap suyuna uçtu. Kazada sürücü ile Hakkari Şehit Çetin Deniz İlk ve Ortaokulunda öğretmen olan eşi Gazipaşalı Ayşe Çisem Koç Yıldız ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ayşe öğretmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis memuru Cihat Yıldız’ın ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.


AYŞE ÖĞRETMENİN CENAZESİ GAZİPAŞA’YA GETİRİLDİ
Hakkari-Çukurca kara yolunda polis memuru olan eşi Cihat Yıldız ile birlikte seyir halindeyken meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ayşe Çisem Koç Yıldız’ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi gözyaşları arasında Gazipaşa’ya uğurlandı. Hakkari Devlet Hastanesindeki cenazenin teçhiz işlemlerinden sonra İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, milli eğitim yöneticileri, okulun yöneticileri, öğretmenin meslektaşları ve veliler, Ayşe öğretmenin tabutuna omuz verdiler. Ayşe öğretmenin cenazesi, karanfiller eşliğinde ve meslektaşlarının gözyaşları arasında baba ocağı olan Gazipaşa’ya uğurlandı. Dün Antalya Havalimanı’na gelen Ayşe öğretmenin cenazesi, dün öğleden sonra Gazipaşa’ya getirildi. 
 

MACAR’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Ayşe Çisem Koç Yıldız’ın cenazesi, dün ikindi namazının ardından Macar Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından Macar Mahallesi Mezarlığı’nda son sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 


GEÇEN YIL EVLENMİŞTİ
Hakkari’de 1 yıldır görev yapan Matematik Öğretmeni Ayşe Çisem Koç Yıldız, 2023 yazında Gazipaşa’da dünyaevine girmişti. 
 

YKS’DE GÖREVLİYDİ
Genç yaşta hayatını kaybeden Matematik Öğretmeni Ayşe Çisem Koç Yıldız’ın, 8-9 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) gözetmen olarak görevli olduğu öğrenildi. Pazar günü gerçekleşen YKS oturumunun tamamlanmasının ardından evine gittiği öğrenilen Ayşe öğretmenin, ailesiyle birlikte piknik yapmaya gittiği ve yolda kazanın yaşandığı bilgisine ulaşıldı.
 

OKULUNDAN DUYGUSAL VEDA
Hakkari Şehit Çetin Deniz İlk ve Ortaokulunda görevli öğretmen Ayşe Çisem Koç Yıldız için okulunda tören düzenlendi. Ayşe öğretmenin görev yaptığı sınıftaki öğretmen masasına resmi konularak, masa çiçeklerle donatıldı. Sınıfın tahtasına ise “Sizi hiçbir zaman unutmayacağız Ayşe hocam” yazısı yazıldı. Ayşe öğretmenin meslektaşları ve öğrencileri ise gözyaşlarını tutamadı. Okuldan yapılan açıklamada ise; “Elim bir trafik kazası sonucu Matematik Öğretmenimiz Ayşe Koç Yıldız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Seni gençliğinle, mesleğine olan aşkınla ve heyecanınla hatırlayacağız. Yüreğimizde bıraktığın acıyı, ilk günkü gibi taşımaya devam edeceğiz. Ruhun şad, mekânın cennet olsun. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27