Tarih: 05.09.2024 11:42

AYDINLATMA SORUNU ÇÖZÜM BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, D-400 Karayolu’nda ciddi şekilde hissedilen aydınlatma sorunu, çözüm bekliyor. Kazalara davetiye çıkaran karanlık bölgelerin bir an önce aydınlatılması, hem sürücüleri hem de yayaları rahatlatacak. 

 

D-400 Karayolunun farklı noktalarında yaşanan aydınlatma sorunu kazalara davetiye çıkarıyor. Karanlık nedeniyle akşam saatlerinde sürekli kazaların meydana geldiği Macar Mahallesi ile Güney Mahallesi arasındaki noktaların bir an önce aydınlatılması gerekiyor. Devlet yolu üzerindeki bu noktaların yeterli olarak aydınlatılmaması, sürücülerin seyahatleri esnasında görüş açısını olumsuz etkiliyor. Özellikle rampalı noktalarda akşam saatlerinde birçok kaza meydana geliyor. Yollarda bulunan aydınlatmanın yeterli olmadığını söyleyen vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ederek yolun yeterli şekilde aydınlatılmasını talep ettiler.

 

VATANDAŞLARDAN AYDINLATMA TALEBİ

Karanlık yolların en iyi şekilde aydınlatılmasını isteyen vatandaşlar, bu noktalarda meydana gelen yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların böylelikle en aza ineceğini kaydettiler. Hem sürücülerin hem de yayaların akşamları tedirgin olarak bu noktaları kullandıklarını söyleyen vatandaşlar, “Devlet yolunun mevcut bu hali kazalara davetiye çıkarıyor. Binlerce aracın geçtiği bu noktalarla ilgili gerekli önlem alınarak yeterli bir şekilde aydınlatma çalışması yapılmalı. Bu noktaların aydınlatılması hem sürücüler, hem de yayalar için büyük önem arz ediyor” dedi. >Geylani TOPALOĞLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —