AYDIN’A İDDİALI ADAY

.

GÜNDEM 23.10.2023 16:42:00 0
AYDIN’A İDDİALI ADAY

Gazipaşa’nın bilinen ve sevilen esnaflarından Kuaför Erhan Taşdemir, Aydın Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu resmen açıkladı. Mahallesindeki sorunlara kalıcı çözümler getirme sözü veren Taşdemir, “Aydın Mahallesi’nin sorunları bitecek” dedi. 

 

GAZİPAŞA’DA yerel seçimler yaklaşırken, muhtar adayları da sahaya inmeye başladı. Gazipaşa’nın 53 mahallesinde büyük bir heyecana sahne olacak muhtarlık seçimlerinde kıyasıya rekabet yaşanacak. Bu mahallelerden biri de Gazipaşa’nın gelişen ve büyüyen mahallelerinden olan Aydın Mahallesi. Gazipaşa’nın bilinen ve sevilen esnaflarından Kuaför Erhan Taşdemir, muhtarlığını Hacı Gülcan’ın yaptığı Aydın Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, mahallesine kalıcı hizmetler kazandırmak için muhtarlığa talip olduğunu dile getirdi. 

 

“AMACIM MAHALLEME EN İYİ HİZMETİ VERMEK”

Mahalle halkının vereceği destekle, mahallesine en iyi hizmetleri kazandıracağının sözünü veren Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, “Mahallemizin sorunlarını çözmek için 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde mahallemden muhtar adayı oldum. Amacım, mahalleme hizmet etmek. Doğup, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim Aydın Mahallesi’nin tüm sorunlarını yakından biliyor ve takip ediyorum. Ben mahallemde yaşanan sorunlara kalıcı çözümler getirebileceğime inandığım için bu göreve talip oldum. Mahallem için elimden geleni yapmaya hazırım. Bu görevi yapmak bana onur ve gurur verecek” dedi. 

 

ŞİMDİDEN MAHALLESİNDE İDDİALI BİR İSİM OLARAK GÖSTERİLİYOR 

Yerel seçimler öncesi mahallesinde seçim çalışmalarına başlayan Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir’in güçlü bir ağza kadrosu kurmak için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Seçimi kazanmak için güçlü bir kadro hazırlamayı hedefleyen Taşdemir, şimdiden mahallesinde iddialı bir isim olarak gösteriliyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: AYDIN’ İDDİALI