AYDIN, GAZİPAŞA’DA NABIZ TUTTU

İYİ Parti Antalya İl Başkan Adayı Ahmet Aydın, İYİ Parti Gazipaşa İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelip destek istedi. Ardından esnaf ziyareti yapan Aydın, Gazipaşa’nın nabzını tuttu.

SİYASET 19.12.2022 09:25:00 0
AYDIN, GAZİPAŞA’DA NABIZ TUTTU

İYİ Parti 2. Olağan Antalya İl Kongresi 15 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek. Kongre öncesi il başkanlık adaylığını açıkladıktan sonra kolları sıvayan Ahmet Aydın, Gazipaşa, Alanya, Manavgat ve Serik’e ziyaretlerde bulundu. Gazipaşa’da İYİ Parti İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Aydın’ı, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü ile yönetimi, İYİ Partili meclis üyeleri ve partililer karşıladı. 

“GAZİPAŞA’DAN BİSMİLLAH DEDİK”

İYİ Parti Antalya İl Başkan Adayı Ahmet Aydın, Gazipaşa ilçe teşkilatında adaylığına ilişkin bilgiler akardı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği ziyarette partililerden destek isteyen Aydın, “Bugün Gazipaşa’dan bismillah diyerek ilçe başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçe başkanımız Av. Nazmiye Gül Özgörü ve yönetimi, önceki dönem ilçe başkanlarımız, Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz Mehmet Yüksel ile buluştuk, il başkanlığı adaylığımız ve projelerimizi konuştuk. Nazik kabulleri ve sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

“HEP BİRLİKTE “İYİ” OLACAĞIZ”

Türkiye’de İYİ Parti’yi birinci parti yapacaklarını dile getiren Aydın, “Sorunlarımız fazla ama sorumluluğumuz daha fazla. Bu bilinçle önce Antalya için ardından da partimiz için demokrasinin öncüsü olarak birleştirici güç olarak göreve talebim. Başarımız tecrübelerimizle ortada şimdi bu tecrübeyle yola çıktık. Yol arkadaşlarımızla birlikte partimizi Antalya’da ve Türkiye’de birinci parti yapacağız. Hep birlikte “iyi” olacağız” şeklinde konuştu. 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Antalya İl Başkan Adayı Aydın, partiye yapılan ziyaretin ardından Gazipaşalı esnaflarla bir araya geldi. Esnafları iş yerinde ziyaret edip, esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Aydın, Millet İttifakı’nın iktidar olması durumunda ekonomide yapılacak revizyonlarla esnafların da rahat bir nefes alacağına dikkat çekti. Aydın, Gazipaşa ziyaretinin ardından, Alanya, Manavgat ve Serik’te de temaslarda bulundu. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27