“AYAĞIMIZA TAKILAN TAŞLAR BİZİ ASLA DURDURAMAZ”

Gazipaşa’da maskeli 2 kişinin saldırısına uğrayan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Demir, “Bizler Halkın partisi olarak haklı olan yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Yürüdüğümüz yolda ayağımıza takılan taşlar bizi asla durduramaz” dedi.

GÜNDEM 3.12.2022 13:59:00 0
“AYAĞIMIZA TAKILAN TAŞLAR BİZİ ASLA DURDURAMAZ”

Cebeli’de kimliği belirsiz maskeli iki kişinin saldırısına uğrayarak darp edilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, hastaneden taburcu edilmesinin ardından parti binasında basın açıklamasında bulundu. Yapılan saldırının faillerinin bulunmasını isteyen Başkan Demir, saldırının kendi kişiliğine değil, Cumhuriyet Halk Partisi'ne, parti örgütüne ve tüm partililere yapıldığını dile getirdi.

“BU OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çirkin saldırının takipçisi olacaklarını dile getiren Başkan Demir, “Sayın Belediye Başkanım, kıymetli partililerimiz, çok değerli basın mensupları; cuma günü akşam saatlerinde Gazipaşa Cebeli Tepesi’nde kimliği belirsiz, kar maskeli iki kişi tarafından saldırıya uğradım. Çok şükür iyiyim. Emniyet güçlerimiz tarafından, olaya ilişkin inceleme başlatıldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu olayın takipçisi olacağız” dedi.

“YANLARINA KAR KALMAYACAKTIR”

Başkan Demir, “Yapılan bu menfur saldırı sadece benim kişiliğime yapılan bir saldırı niteliğinde değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, parti örgütüne ve tüm partililerimize karşı yapılan bu saldırı, saldırıyı yapanların ve onları azmettirenlerin yanına kar kalmayacaktır. Bir kez daha birlik ve beraberliğimizi şahsıma yapılan saldırıyı hep birlikte olarak ve kınayarak gösterdik. Hastaneye yüzlerce kişi akın etti.  Saldırı sonrasında yanımda olan, bizleri yalnız bırakmayan ilçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, Başhekimimize, hastane çalışanlarımıza, örgütümüzün değerli üyelerine, sizlere ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Hepinizin gördüğü gibi iyiyim” diye konuştu.

“YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOLDA AYAĞIMIZA TAKILAN TAŞLAR BİZİ ASLA DURDURMAZ”

Başkan Demir açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bizler Halkın partisi olarak daima güçlü, daima birlik ve beraberlik içerisinde haklı olan yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.  Yürüdüğümüz yolda ayağımıza takılan taşlar bizi asla durduramaz. Sadece daha sağlam ve temkinli adımlar atmamızı sağlar. Bizler aydınlık geleceği hep birlikte kuracağız. Herkese teşekkür ediyorum.”

Öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa İlçe Örgütü’nde yapılan basın açıklamasına, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Neşe Bilgili Bakar, CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Kerim Ercan Şanlı ve çok sayıda partili katıldı.

OLAY NASIL YAŞANMIŞTI?

Gazipaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Yavuz Demir, kimliği belirsiz maskeli iki kişinin saldırısına uğradı. Olay, dün saat 19.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Cebeli mevkiinde bulunan restorantta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam yemeğini yemek için restorana gelen Demir, restoranın girişinde kimliği belirsiz maskeli iki kişinin saldırısına uğradı. Şahıslar tarafından darp edilen CHP İlçe Başkanı Demir, başına aldığı darbelerle yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Demir, burada tedavi altına alındı. Geceyi hastanede gözetim altında geçiren Başkan Demir, bugün sabah saatlerinde hastaneden taburcu edildi.

Öte yandan, saldırganlar ise olayın ardından kayıplara karıştı. Polisin kaçan şahısları yakalamak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.