'AY-AZ OTO YIKAMA' HİZMETE GİRDİ

GAZİPAŞA’NIN Cumhuriyet Mahallesi’nde Aydın Sezer-Ümran Salman ve Azmi-Tuğba Çelik çiftleri tarafından hizmete sunulan ‘Ay-Az Oto Yıkama’ya açılış organizasyonu düzenlendi.

GÜNDEM 14.05.2024 10:14:00 0

Gazipaşa’da farklı sektörlerde açılan iş yerlerine her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Bunlardan bir yenisi ise ‘Ay-Az Oto Yıkama’. Aydın Sezer-Ümran Salman ve Azmi-Tuğba Çelik çiftleri tarafından açılan Ay-Az Oto Yıkama’ isimli iş yerine bir açılış düzenlenerek iş yeri önünde adak kurbanı kesildi. Dün saat 14.00’te Cumhuriyet Mahallesi Kışlabucağı Caddesi’nde bulunan iş yerine düzenlenen açılışa; Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Salman ve Çelik çiftlerinin yakınları, esnaflar ve davetliler katıldı. 


Sanayi Camii imamı hatibi Mehmet Bahar tarafından okunan duanın ardından iş yeri için adak kurbanı kesildi. Açılış kurdelesi iş yeri sahibi Aydın Sezer-Ümran Salman ve Azmi-Tuğba Çelik çiftleri, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel tarafından kesildi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Davetlilerin tebriklerini kabul eden Salman ve Çelik çiftleri, açılışa katılan herkese teşekkür etti.
 

“ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLACAK”
Açtıkları iş yeri hakkında konuşan Aydın Sezer-Ümran Salman ve Azmi-Tuğba Çelik çiftleri; “Gazipaşa’da oto yıkama sektöründe fark yaratarak adımızı duyurmak için bir yola çıktık ve iş yerimizi açtık. Bu süreçte bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz. İşletmemizde her türlü aracın temizliğini yapacağız. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti olacak. Bu sektörde Ay-Az Oto Yıkama’nın farkını ortaya koyacağız. Düzenlediğimiz açılışa katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27