“AVRUPA SPOR HAFTASI” KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, “Avrupa Spor Haftası” kapsamında Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu’nda etkinlik düzenledi.

SPOR 29.09.2023 10:30:00 0
“AVRUPA SPOR HAFTASI” KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR

Avrupa genelinde ve Türkiye’de farklı etkinliklerle kutlanan “Avrupa Spor Haftası” Gazipaşa’da da kutlanmaya devam ediyor. “Avrupa Spor Haftası” kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ahmet Tuncer İlkokulunda çeşitli etkinlikler düzenlendi. 

 

“SPOR FAALİYETLERİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Spor faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyen Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “Gazipaşa Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Avrupa Spor Haftasında kapsamında 23-30 Eylül tarihleri arasında spor faaliyetleri yapmaya devam ediyoruz. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüzün antrenörleri bu etkinliğin organizatörleri olarak çalışıyorlar. Öğrencilerimizin daha dinamik, daha sportif şekilde derslere katılması kapsamında fayda sağladığını düşünüyoruz. Bu kapsamda faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi. 

 

“ÖĞRENCİLERİMİZ SPOR HAREKETLERİNDEN OLDUKÇA MEMNUN”

Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu Müdürü Ergin Oktay; “Avrupa Spor Haftası etkinliklerinde okulumuzda İlçe Spor Müdürlüğünün ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle sportif etkinliklerden dolayı ilçe müdürlerime teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz spor hareketlerden oldukça memnun ve sabah saatlerinde olması onlar için derslere uykuları açılmış şekilde başlamalarını sağlıyor” diye konuştu.

 

“HAREKETLİ BİR ŞEKİLDE DERSLERİMİZE BAŞLIYORUZ”

Her sabah başka bir okula giderek spor faaliyetlerinde bulunduklarını söyleyen Gazipaşa Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “23-30 Eylül tarihleri arasında Avrupa Spor Haftasında kapsamında ilçemizde Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı antrenör arkadaşlarımızla beraber her sabah bir okula giderek hareketli bir şekilde derslerimize başlıyoruz. Öğrencilerimiz yaptırdığımız hareketler ve vücut çalışmalarıyla daha dinamik oluyor” ifadelerini kullandı.

 

“OBEZİTEYE HAYIR”

Çocuklar için sportif faaliyetlerin önemli olduğunu belirten Gazipaşa Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Leman Yalçınkaya; “Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında her gün bir okulumuza giderek Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak her sabah bir etkinlik yapıyoruz. Ekibimle birlikte Milli Eğitim altındaki her bir okula giderek oradaki öğrencilerle spor faaliyetlerinde bulunuyoruz ve onları güne enerjik bir şekilde başlatıyoruz. Çocuklar için bu tür sportif faaliyetler ve hareketler oldukça önemli. Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz. Okul müdürlerimizle ve öğrencilerimizle birlikte “obeziteye hayır” diyoruz” şeklinde konuştu. >Geylani TOPALOĞLU