Tarih: 21.12.2022 10:09

“AVM’Yİ GAZİPAŞA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

GAZİSAN İnşaat Emlak ve Ticaret Anonim Şirketi’nin (Gazisan A.Ş.) 18 Aralık’ta yaptığı seçimin ardından şirketin yeni başkanı belli oldu. Seçimde iki listenin birleşmesiyle oluşturulan Gazisan A.Ş. yeni yönetim kurulunda, Deniz Yaman, İsa İnci, Ali Özgen, Mevlüt Sönmez ve Veysel Tunay gibi isimler yer aldı. Kendi aralarında görüşme yapan şirket yöneticileri, başkan olarak Deniz Yaman’ı seçti. 

“AVM’NİN GAZİPAŞA’YA KAZANDIRILMASI İÇİN BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Birlik ve beraberlik içinde şirketi yönetme mesajı veren Yaman ve ekibi, Gazipark Alışveriş Merkezi (AVM) önünde poz verdi. Gazipaşa’da uzun zamandır gündemden düşmeyen AVM’yi Gazipaşa’ya kazandıracaklarını dile getiren Yaman, “Her doğum sancılı olur. Geçmişte burayla ilgili bazı sorunlar oldu. AVM’nin Gazipaşa’ya kazandırılması için birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Pazar günü yapılan seçimde şirkete yönetici olarak seçilen isimler, şirket içindeki görev dağılımını da yaptı. Deniz Yaman’ın başkan olduğu yönetim kurulunda Mevlüt Sönmez başkan yardımcısı, İsa İnci muhasip üyeliğe, Ali Özgen ve Veysel Tunay üye olarak seçildi. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Öte yandan, GAZİSAN İnşaat Emlak ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verildi. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin’e, emniyet personeline, divana ve sanayi esnaflarına teşekkür edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gazisan A.Ş. Yönetim Kurulunu ortak akılla, en güzel şekilde oluşturduk. Biz, hep beraber AVM’nin tamamlanması için birlik ve beraberlik içinde yola çıktık. Yine ortak alınan bir kararla, Yönetim Kurulu Başkanımız Deniz Yaman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mevlüt Sönmez, Muhasip Üye İsa İnci, Üye Ali Özgen ve Üye Veysel Tunay’la yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bu süreçte bize kapılarını açan ve seçimin yapılması için yer temin eden Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mustafa Şahin ve yönetimine, seçimde görev alan emniyet personeline, Gazisan A.Ş. eksi yönetiminde bulunan Hüseyin Efe ve Ali İhsan Yılmaz ile tüm Gazisan A.Ş. üyelerine teşekkür ederiz.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —