AVCILARA RUHSAT UYARISI

.

23.05.2024 10:13:00 0
AVCILARA RUHSAT UYARISI

GAZİPAŞA Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İdris Aşkar, Yivsiz Tüfek Ruhsatnamelerinin yenileme süresinin 1 Eylül 2024 tarihine kadar daha uzatıldığını belirterek, avcıları ve evlerinde yivsiz tüfek bulunduran vatandaşları, yeni ruhsatlarını almaları konusunda uyardı. 


Gazipaşa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İdris Aşkar, yaptığı açıklama ile avcıları ve evlerinde yivsiz tüfek bulunduran vatandaşları uyararak, Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi’nin 1 Eylül 2024 tarihine kadar değiştirilmesi gerektiğini hatırlattı.  Başkan Aşkar, vatandaşların mağdur olmamaları için belirtilen tarihe kadar yeni ruhsat başvurusunda bulunmaları gerektiğini söyledi. 


“HERKESE YARDIMCI OLUYORUZ”
Konuya ilişkin bilgi veren Aşkar, “1 Eylül 2023 tarihine kadar yenilenmesi gereken Yivsiz Tüfek Ruhsatnamelerinin yenileme süresi 1 Eylül 2024 tarihine kadar bir yıl daha uzatılmıştı. Bu konu sadece avcılarımızı değil evlerinde yivsiz av tüfeği bulunduran herkesi ilgilendiriyor. Ellerinde çok eski yıllarda aldıkları Av Tezkeresi olmak üzere sarı renkte Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi, 1 Eylül 2024 tarihine kadar değişip kart şeklini alacak. Yivsiz tüfek bulunduran vatandaşlarımıza belirttiğim tarihe kadar yeni ruhsat için başvuru yapmaları gerekiyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ivedi olarak yeni ruhsat başvurularını yapması gerekir. Biz dernek üyemiz olsun olmasın bu konuda herkese yardımcı oluyoruz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: AVCILARA RUHSAT UYARISI