AV TÜFEĞİYLE YARALANAN M.U.’NUN YAKINLARI ŞAHISLARIN TUTUKLANMASINI TALEP EDİYOR

GAZİPAŞA’DA 3 kişi tarafından yolu kesilen ve av tüfeğiyle vurularak yaralanan M.U. isimli şahsın aile bireyleri, olayı gerçekleştiren C.Ş., R.C. ve Ü.T. isimli şahısların serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

ASAYİŞ 12.05.2023 18:27:00 0
AV TÜFEĞİYLE YARALANAN M.U.’NUN YAKINLARI  ŞAHISLARIN TUTUKLANMASINI TALEP EDİYOR

Olay, 4 Mayıs günü saat 13.30 sıralarında Küçüklü Mahallesi’nde bulunan Demirliçeşme Orman Deposu yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.U. hafif ticari aracıyla Karatepe Mahallesi’ne kurbanlık bakmaya gitmek için yola çıktı. C.Ş., R.C. ve Ü.T. isimli şahıslar motosikletle takip ettikleri araca ateş edip aracın sol arka lastiğini patlattı. Yolu kesilen ve araçtan indirilen M.U. ile diğer şahıslar arasında arbede yaşandı. 

ÇIKAN OLAYDA VURULMUŞTU

Çıkan arbedede yere düşen M.U.’ya av tüfeğiyle yakın mesafeden iki el ateş edildi. M.U. sağ omzuna ve sağ bacağına isabet eden saçmalarla yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı M.U., Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

M.U.’NUN AİLE BİREYLERİ KARARA TEPKİ GÖSTERDİ 

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından yakalan şahıslar, karakoldaki işlemlerinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından Gazipaşa Adliyesine sevk edilen C.Ş., R.C. ve Ü.T. isimli şahıslar serbest bırakıldı. Şahısların serbest bırakılmasına tepki gösteren M.U.’nun aile bireyleri, olayı gerçekleştiren şahısların tutuklanmasını talep ediyor. Şahısların cezalandırılmasını bekleyen aile bireyleri, “Olayı gerçekleştiren şüpheliler salındı. Biz sonuna kadar şikayetçiyiz ve bu işi yapanın acilen tutuklanmasını istiyoruz” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27