Tarih: 13.08.2024 10:05

ATASEM’İN YENİ DÖNEM KAYITLARI 2 HAFTA SONRA BAŞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

ATASEM’DE yaz dönemi kurslarının devam ettiğini belirten ATASEM Gazipaşa Birimi Sorumlusu Güneş Çetin, 2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci dönem kurslarına 02-06 Eylül tarihleri arasında online başvuruların yapılabileceğini dile getirdi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursları ATASEM Gazipaşa Birimi’nde yaz dönemi kursları, kursiyerlerin yoğun talebi ve katılımlarıyla aralıksız sürüyor. ATABEM’de yaz- kış kursların devam ettiğini dile getiren ATASEM Gazipaşa Birimi Sorumlusu Güneş Çetin, 2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci dönem kurslarına 02-06 Eylül tarihleri arasında online başvuruların yapılabileceğini kaydetti. 


DERSLER 23 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK
Çetin, 23 Eylül’de derslerin başlayacağına dikkat çekerek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren ATASEM kurs merkezleri, Antalya’nın 19 ilçesinde olduğu Gazipaşa’da da hizmet veriyor. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kurslarından faydalanarak meslek sahibi oluyor, hem de sosyalleşme imkanı buluyor. Biz Gazipaşa ATASEM Birimi olarak bu yıl 53 farklı kurs planladık. Bu kurslarımıza kursiyerlerimizin başvuru yapmaları ve yeterli sınıf kontenjanını (12 kişi) sağlamaları halinde kurslarımızı açıyoruz” ifadelerini kullandı.


“KURS PLANLANLAMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM)’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 3 bin 741 adet kursu olduğunu vurgulayan Çetin, kayıtların online olduğunu belirterek, “Kursiyerlerimiz, atasem.antalya.bel.tr internet adresimiz üzerinden online kayıt butonumuzdan başvurularını gerçekleştirebilir. 2 Eylül tarihine kadar yine aynı internet adresi üzerinden kurslar bölümünden Gazipaşa’yı filtrelemeleri halinde hangi kursları açtığımızı detaylı şekilde (günü ve saatini) görebilir. Kurslara katılım sağlayanlar eğitimlerini tamamlamalarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) onaylı sertifikaları almaya hak kazanıyor. Dil ve mesleki kurslarımız dahil 53 farklı kursumuz mevcut. Vatandaşlarımızın talebi ve isteğine göre farklı branşlarda da kurs planlamalarımız devam edecek” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —