ATASEM'DE KURS YOĞUNLUĞU

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme merkezi ATASEM, Gazipaşa’da da kursiyerlerin yoğun katılımıyla eğitim ve kurslarına devam ediyor.

GÜNDEM 25.05.2024 11:48:00 0
ATASEM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) Gazipaşa Birimi, ilçe halkına meslek edindirmeye ve yeteneklerini keşfetmeye devam ediyor. Kurslara katılım sağlayan kursiyerler, kurslarını tamamlamalarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Antalya büyükşehir Belediyesi (ABB) onaylı sertifikaları almaya hak kazanıyor. 


“60 BRANŞ KURSU İLE BİN 650 KURSİYERE HİZMET VERMEKTEYİZ”
Kurslar hakkında ATASEM Gazipaşa Birimi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) ATASEM Gazipaşa kurs merkezimizde 1. Ve 2. Dönem olmak üzere yaklaşık bin 650 kursiyere hizmet verdik ve vermekteyiz. Kursiyerlerimizin kursları tamamlaması sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Antalya büyükşehir Belediyesi (ABB) onaylı sertifikaları alıyorlar. Şu anda yaklaşık 60 tane branş kursu açtık. Halka, çiftçilere, yemek üzerine, seramik üzerine, çikolata, aşçılık, futbol takımımız, tiyatro, halk oyunları, Latin dansı, tenis, budama, İngilizce-Almanca-Rusça, yabancılar için Türkçe gibi farklı branşlarda birçok kursları talep üzerine sayı on ikiyi bulduğu takdirde ve kurs hocamız olduğu takdirde bütün kursları açıyoruz. 


“MEB SAYFASINDA 3 BİN 700 KURSUMUZ VAR”
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sayfasında 3 bin 700 tane kursumuz var. Bunları talep üzerine açıyoruz. Arıcılık, Giyim, Resim, Klavye Teknikler, Temel Robotik Kodlama, Klavye Teknikleri, Bilgisayar İşletmenliği, Diksiyon, Etkili ve Hızlı Okuma, Pilates, Dans, Latin Dansı, Halk Oyunları gibi birçok kursumuz şu anda aktif olarak eğitim veriyor. 
 

“KÖYLÜLERE YÖNELİK BİRÇOK KURSUMUZ VAR”
Köylülere yönelik birçok kursumuz var ve talep oldukça yenilerini açmaktayız. Bunlardan bazıları ise; Aşılama, Budama, Tropikal ve Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Arıcılık, Muz Yetiştiriciliği, Avokado Yetiştiriciliği gibi birçok kursumuzu talep doğrultusunda açmaya devam ediyoruz. Sabah 8.30’dan akşam 21.00’a kadar açığız, kurslarımız hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler kurs merkezimizi arayabilirler. İletişim numaramız; 0242 572 30 78.” >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27