ATASEM YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) Gazipaşa Birimi 2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci dönem kurs kayıtları 2 Eylül’de başlıyor.

GÜNDEM 26.08.2024 09:42:00 0
ATASEM YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursları ATASEM’lerde birinci dönem kayıtları başlıyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılında Antalya genelindeki 29 ATASEM kurs merkezinde çeşitli branşlarda kurslar açılacak. ATASEM Gazipaşa Birimi’ne birinci dönem kurslarına kayıt olmak isteyenler 02-06 Eylül tarihleri arasında online başvuru yapabilecek.


DERSLER 23 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK
Antalya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren ATASEM Gazipaşa Şubesi’nde bu yıl 53 farklı kurs planlandı. 23 Eylül’de başlayacak dersler ile Gazipaşalı vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kurslarından faydalanarak meslek sahibi olma, hem de sosyalleşme imkanı bulacak.


KURS DETAYLARI ONLİNE TAKİP EDİLECEK 
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 3 bin 741 adet kursu bulunan ATASEM’e kursiyerler atasem.antalya.bel.tr internet adresi üzerinden online kayıt butonundan başvurularını gerçekleştirebilecek. Ayrıca 2 Eylül tarihine kadar yine aynı internet adresi üzerinden kurslar bölümünden Gazipaşa’nın seçilmesi halinde hangi kursların açıldığı detaylı şekilde (günü ve saatini) görülecek. Kurslara katılım sağlayanlar eğitimlerini tamamlamalarının ardından ise Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) onaylı sertifikaları almaya hak kazanacak. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ATASEM DÖNEM KAYITLARI BAŞLIYOR