ATASEM KURSLARI DOLU DOLU

Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursları ATASEM’ler bu yıl da dolu dolu geçecek. Birbirinden farklı kursların açılacağı ATASEM’ler, Gazipaşalılara meslek edindirecek.

EĞİTİM 6.10.2022 13:51:00 0
ATASEM KURSLARI DOLU DOLU

Gazipaşa ATASEM Kurs Merkezimizde 1. dönem açılması planlanan kurslar hakkında bilgi veren Gazipaşa ATASEM Kurs Merkezi Güneş Çetin, dil eğitimlerinden meslek edindirme kurslarına, birçok sektörü kapsayan farklı branşlarda kurs açmayı hedeflediklerini dile getirdi. Çetin, “Cilt bakımı ve temel makyajdan avokado yetiştiriciliğine, misinalı takı yapımından İngilizce A1 Seviyesi dil kurslarına kadar çeşit çeşit kurs açacağız. Bunların yanında; kırkyama, basit nakış iğne teknikleri, ahşap boyama ve vernikleme elemanı, meyve ağaçlarında budama, ilk yardım, bağlama (bozuk düzen), kadın giysileri dikimi, kadın fantezi elbise dikimi, kadın bluz dikimi, keçe aksesuarları yapımı, muz yetiştiriciliği, yağlı boya resim, modern danslar, arıcılık, karate (beyaz kuşak), drama, Türk halk oyunları Artvin yöresi, emlak danışmanlığı, Almanca A1 seviyesi kurslarını açmayı hedefliyoruz” dedi.

HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDEN KURS VAR

Kursların her yaş grubuna hitap ettiğine de değinen Çetin, “Yetişkinler I. kademe okuma yazma öğretimi ve temel eğitim programı, diksiyon, atık kağıt ve muhtelif ambalajdan aksesuar yapımı, okul öncesi çocuk gelişimi ve eğitimi, güvenli internet kullanımı (akıllı telefon kullanımı), Yabancılar İçin Türkçe seviye A1, Rusça A2 seviyesi, Rusça A1 seviyesi, Arapça A1 seviyesi, sosyal uyum ve yaşam eğitimi, şiş ve tığ örücülüğü ile oyuncak bebek yapımı (amigurumi), etkili ve hızlı okuma, temel robotik ve kodlama, bilgisayar işletmenliği (operatörlüğü), seramik biçimlendirme, butik çikolata hazırlama, pastacı çırağı, geleneksel Türk mutfağı, aşçı yardımcılığı gibi kurslarımızı da vatandaşlarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Detaylı bilgi için 0242 572 3078 numaralı telefonu arayabilir, ATASEM Kurs Merkezimizi ve https://atasem.antalya.bel.tr/ internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27