ATASEM ÇEŞİTLİ KURSLARLA GELİYOR

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’ne bağlı Atatürk Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının (ATASEM) 2023-2024 ikinci dönem kurs kayıtları sona erdi. ATASEM Gazipaşa Birimi’nde açılması planlanan kursların ise listesi açıklandı.

GÜNDEM 23.01.2024 09:28:00 0
ATASEM ÇEŞİTLİ KURSLARLA GELİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursu ATASEM’lerin 2. dönem kayıtları son erdi. ATASEM’de 2023-2024 eğitim yılında da birbirinden farklı alanlarda meslek edindirme ve hobi amaçlı kurs açılacak. Gazipaşa ATASEM Birim Sorumlusu Güneş Çetin, kurslar hakkında bilgi vererek kursa katılım çağrısında bulundu.


EVRAK TESLİMİ İÇİN SON TARİH 28 OCAK
Gazipaşa ATASEM Birim Sorumlusu Güneş Çetin, online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananların 20-28 Ocak tarihleri arasında evraklarını kurs merkezimize eksiksiz olarak teslim etmeleri gerektiğini ve kurs kayıtları için kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, kayıt olunan kursun ön koşulu var ise ilgili belgelerin fotokopisi, imzalı ATASEM kursiyer kayıt formu gerektiğini belirtti.


ATASEM’DE AÇILMASI PLANLANAN KURSLAR
Gazipaşa ATASEM Birimi’nde ikinci dönemde açılması planlanan kurslar şu şekilde; Diksiyon, Arıcılık, Almanca A1 Seviyesi, İlk Yardım, Bağlama (Bozuk Düzen), Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü), Pastacı Çırağı, İngilizce A1 Seviyesi, Tıbbi Ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Yağlı Boya Resim, Klavye Teknikleri, Arapça A1, Butik Çikolata Hazırlama, Drama(Tiyatro), Akrilik Boya Resim, Yabancılar İçin Türkçe (A1 Seviyesi), Modern Danslar, 0-72 Ay Çocuk Gelişimi, Budama, Cenaze Hizmetleri, Diksiyon, Etkili Ve Hızlı Okuma, Gitar, Gaziantep Mutfağı,  Aşılama, Rusça A1 Seviyesi, Temel Robotik Kodlama, Avokado Yetiştiriciliği, Halk Oyunları, Fotoğraf Çekimi, Grafik Ve Animasyon, Keman Eğitimi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ATASEM ÇEŞİTLİ KURSLARLA GELİYOR