ATABEM KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’da açtığı Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) ücretsiz kış dönemi için başlayan kurslara kayıtlar devam ediyor.

EĞİTİM 25.12.2023 09:59:00 0
ATABEM KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Antalya’da yaşayan çocukların ve gençlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılaması için açılan (ATABEM), 11 Aralık Pazartesi günü Gazipaşa’da da faaliyetlerine başladı. ATABEM, örgün eğitimi desteklemede ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin eksik eğitimlerinin tamamlanması için ücretsiz kurslar açarak etüt eğitim merkezleri ve rehberlik hizmetleri sunuyor.


ATABEM’DE HANGİ KURSLAR VAR?
ATABEM Gazipaşa’da; Akıl oyunları, Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Robotik Kodlama, yaratıcı drama, hızlı okuma, Modern dans, Kara kalem resim, Taş boyama, Bağlama, Gitar ve Resim alanlarında kurs ve rehberlik faaliyeti gerçekleştirmeye başlamasının ardından, açılan kurslar için kayıtların devam ettiği duyuruldu. Ayrıca 3,4 ve 5. sınıflar için verilen Zeka Oyunları derslerinin kayıtlarının da ayrıca başladığı belirtildi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ATABEM KAYITLARI DEVAM EDİYOR