ATABEM KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI 16 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

.

GÜNDEM 12.09.2024 01:05:00 0
ATABEM KIŞ DÖNEMİ KURS KAYITLARI 16 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) kış dönemi kurs kayıtları 16-22 Eylül tarihleri arasında başlayacak. Kurslara katılmak isteyen Gazipaşalılar, başvurularını ‘atabem.antalya.bel.tr’ adresinde bulunan online kayıt bölümünden yapabilecek. 

Büyükşehir Belediyesi ATABEM Kurs Merkezleri, çocukların ve gençlerin derslerini destekleyici programlarla eğitim hayatlarına katkı sağlamaya devam ediyor. 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılında da öğrencilerin yanında olmayı hedefleyen ATABEM, Gazipaşalı çocukların ve gençlerin akademik, kültürel ve sanatsal gelişimlerine açılacak kurslarla destek verecek. Kış döneminde 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik açılacak kursların başvuruları, 16-22 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak. Evrak teslim tarihi ise 23-29 Eylül olarak belirlenirken, kursların 30 Eylül’de başlayacağı kaydedildi.  

 

BİRÇOK BRANŞTA KURS AÇILACAK 

ATABEM Gazipaşa Kurs Merkezi’nde açılacak kurslarla öğrencilere birçok branşta eğitim verilecek. Akademik alanda; Türkçe, matematik, fen bilimleri ve İngilizce kursu açmayı hedefleyen ATABEM, kültürel alanda; hızlı ve etkili okuma, robotik kodlama ve satranç kursu açacak. Gazipaşalı öğrenciler, sanatsal alanda açılacak resim kursuna da kayıt yaptırabilecek. Kurslardan faydalanmak isteyen öğrenci ve veliler, 0242 321 83 74 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir ya da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan ATABEM Gazipaşa Kurs Merkezi’ni ziyaret edebilirler. >Selçuk ÖZTÜRK