ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Gazipaşa Kaymakamı Altun, deprem bölgesinden Gazipaşa’ya sevk edilen depremzedeleri hastanede ve konakladıkları yurt ve otellerde ziyaret etti. Afetzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunan Altun, “Asla yalnız değilsiniz” mesajı ver

GÜNDEM 14.02.2023 13:27:00 0
ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ

MERKEZ üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeden tahliye edilen depremzedeler, yurdun dört köşesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) ait yurtlara ve otellere yerleştiriliyor. Depremzedelere kucak açan Gazipaşa’da, Kaymakam Orhan Altun’un talimatıyla KYK yurdu ve Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli depremzedeler için hazırlandı. AFAD koordinesinde Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kayıt merkezinde kayıtları alınan binlerce depremzede, ilçede bulunan yurt ve otellere yerleştirildi. 


ALTUN DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ


Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, deprem bölgelerinden tahliye edilerek Gazipaşa’ya gelen depremzedeleri yalnız bırakmıyor. Kaymakam Altun, Gazipaşa’ya sevk edilen depremzedeleri hastanede ve konakladıkları yurt ve otellerde ziyaret etti. Hastanede tedavi gören afetzedelere geçmiş olsun dileğinde bulunan Altun, depremzedelerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ardından Turizm Lisesi Uygulama Oteli ve KYK yurdunu ziyaret eden Altun, burada depremzedelerle bir araya geldi. Afetzedelerle yakından ilgilenen Altun, “Asla yalnız değilsiniz” mesajı verdi. 
Öte yandan, AFAD’ın kayıt sistemi üzerinden kayıt yaptıran binin üzerinde depremzede, Gazipaşa’daki yurt, otel ve barınma için hazırlanan evlere yerleştirildi.


Anahtar Kelimeler: YALNIZ DEĞİLSİNİZ