ASKER EĞLENCESİNDE GERGİN ANLAR

GAZİPAŞA’DA asker eğlencesi konvoyunda alkollü şahıslar ile polis arasında gergin anlar yaşandı. Polis ekipleri, jandarmaya giderek konvoyda bulunan alkollü kişiler hakkında şikâyette bulundu.

ASAYİŞ 11.09.2023 14:32:00 0
ASKER EĞLENCESİNDE GERGİN ANLAR

Gazipaşa’da Koru Mahallesi Fidanlık Caddesinde düzenlenen bir asker eğlencesi konvoyunda alkollü olarak bulunan kişilerin, egzoz patlatarak gürültü yapması ve akrobatik hareketlerle çevreye rahatsızlık vermesi sonucu, civarda bulunan vatandaşlar durumu polis ekiplerine ihbar etti. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından, düzenlenen eğlencede bulunan alkollü kişiler polis ekiplerine; “Biz askeriz size ne oluyor?” diyerek mukavemette bulundu. Yaşanılan mukavemet sonucu gergin anlar yaşanırken, trafik ekiplerine destek olması için bölgeye takviye ekip gönderildi. Olay yerine gelen ekiplerin de müdahalesi ile konvoyda bulunan bazı araçlar, çekici yardımıyla otoparka çekildi. 

Öte yandan polis ekipleri, jandarmaya giderek konvoyda bulunan alkollü kişiler hakkında şikâyette bulundu. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: ASKER EĞLENCESİNDE GERGİN ANLAR