ASİST PROJESİ GAZİPAŞA'DA SÜRÜYOR

.

SPOR 7.05.2024 10:11:00 0
ASİST PROJESİ GAZİPAŞA

ANTALYA Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde hayata geçirilen, ‘Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik’ (ASİST) projesi kapsamında Ahmet Tuncer ve Avukat Kemal Akça İlkokullarında çeşitli branşlarda dersler verildi.


Antalya Valiliği tarafından çocuklarda spor kültürünün yaygınlaştırılması, zararlı alışkanlık ve kötü arkadaşlıklardan korunması, kişisel gelişim ve sosyal beceri düzeylerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan “Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik” (ASİST) projesi kapsamında ilçede çeşitli spor branşlarında yapılan etkinlikler devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde hayata geçirilen proje çerçevesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ahmet Tuncer ve Avukat Kemal Akça İlkokullarında basketbol, voleybol ve jimnastik branşlarında dersler verildi.


“SPOR KÜLTÜRÜ OLMAYAN ÇOCUK KALMAYACAK”
Sportif faaliyetleri yerinde inceleyen Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, proje ile ilgili  “Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik” (ASİST) projesi ile Antalya’nın 19 ilçesinde 40 farklı spor dalında 518 antrenör ve 500 bin çocuk ve gencin sporla buluşması sağlanıyor. Biz de Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak öğrencilerimizde spor kültürü oluşturarak, onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak ve sporu yaygınlaştırarak hayatlarını düzene sokmak amacıyla etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Bu hafta Ahmet Tuncer ve Avukat Kemal Akça İlkokullarında basketbol, voleybol ve jimnastik branşlarında dersler verildi. ASİST projesi ile spor kültürü olmayan ve spor yapamayan bir tek öğrenci kalmasın istiyoruz. Çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimini desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ASİST PROJESİ GAZİPAŞA' SÜRÜYOR