ASİST PROJESİ DEVAM EDİYOR

ASİST PROJESİ DEVAM EDİYOR

ANTALYA Valiliği himayesinde başlatılan Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) Projesi kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okullarda düzenlenen dersler ve eğitimler devam ediyor.

Sportif olanakları ve faaliyetleri herkes için ulaşılabilir hâle getirmek amacıyla Antalya Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde hayata geçirilen Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) Projesi bütün ilçelerde uygulanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde faaliyetler gerçekleştiriliyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, proje kapsamında; Akalan İlköğretim Okulu, İstiklal İlköğretim Okulu ve Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu’nda basketbol, masa tenisi ve bocce derslerinin devam ettiğini belirterek, öğrencilerin faaliyetlere katılmalarını istedi. 


“SPORTİF İMKANLAR UZAKTA DEĞİL”
ASİST Projesi hakkında konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “ Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) Projesi’nde asıl amacımız sportif imkânları herkes için ulaşılabilir hale getirmek adına dersler ve faaliyetler yapmaktır. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile faaliyetlerimiz devam ediyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından ise Akalan İlköğretim Okulu, İstiklal İlköğretim Okulu ve Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu’nda vermekte olduğumuz basketbol, masa tenisi ve bocce derslerimiz devam ediyor. Derslerimize katılımları bekliyoruz. Sportif imkanlar uzakta değil, yeter ki yapılmak istensin. Bu proje ile öğrencilerimizi daha çok spora yakınlaştıracağımıza inanıyorum. Aileler de çocuklarını yönlendirerek onlara katkı sağlayabilirler. ASİST Projesi kapsamında verdiğimiz derslerimize, faaliyetlerimize katılımları bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ  



Anahtar Kelimeler: ASİST PROJESİ DEVAM EDİYOR