ASİL EMLAK’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

İlçemizde emlak sektörünün öncülerinden olmak için yola çıkan Asil Emlak, dualarla açıldı.

YEREL 28.07.2022 13:40:00 0
ASİL EMLAK’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Gazipaşa’da emlak sektörüne yeni bir iş yeri daha eklendi. Nail ve Sinem Türk Değirmenci kardeşler tarafından Asil Emlak isimli iş yerinin açılışı gerçekleştirildi. Dün, saat 11.00’da Ulusal Egemenlik Bulvarı Bilgiç İş Merkezi yanındaki Asil Emlak ofisinde düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü ve çok sayıda davetli, Değirmenci ailesini mutlu günlerde yalnız bırakmadı. Dualarla açılış kurdelesinin kesildiği törende; Nail Değirmenci ve Sinem Değirmenci davetlilere yeni işyerlerini tanıttı.

Kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve arkadaşlarına teşekkür eden Nail ve Sinem Değirmenci, “ İlçemizde yıllardır sürdürmekte olduğumuz emlak hizmetimizi artık kendi işyerimizde devam ettireceğiz.  Emlak hizmetinde ilçe halkımız için yeni bir yüz olmak istiyoruz. Yenilikçi, yeni bir bakış açısı ve yeni bir strateji ile müşterilerimizin arsa, tarla, konut gibi değerlerine değer katmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandılar.


Anahtar Kelimeler: EMLAK’ GÖRKEMLİ AÇILIŞ