ASİ ŞEYTANLAR’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

GAZİPAŞASPOR’UN taraftar grubundan biri olan Asi Şeytanlar tarafından yapılan açıklamada, kulübe destek veren sporseverlere teşekkür edildi.

GÜNDEM 18.10.2023 14:48:00 0
ASİ ŞEYTANLAR’DAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Antalya 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Gazipaşaspor, şampiyonluk yolunda mücadelesine devam ediyor. Geride kalan 6 haftalık süreçte, 4 galibiyet 2 beraberlikle 14 puan toplayan mavi-beyazlı ekip, puan cetvelinde 2’nci sırada yer alıyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Paşalar, sahada yoğun bir mücadele verirken, Gazipaşaspor tutkusu ile yaşayan iş insanları da Gazipaşaspor’a maddi destek sağlıyor. Gazipaşaspor’un taraftar grubundan biri olan Asi Şeytanlar, Gazipaşaspor’a destek olan iş insanları ve esnaflara teşekkür etti. 

 

İŞTE ASİ ŞEYTANLAR’IN AÇIKLAMASI

Asi Şeytanlar tarafından yapılan açıklamada; “2023-2024 sezonu 1. Amatör Doğu Grubu’nda sezona Emre Değirmenci başkanlığında başlayan Gazipaşa Belediyespor’umuz, 4 galibiyet 2 beraberlik ile 2. sırada yer alıyor. Şampiyonluk yolunda adım adım yolumuza devam ediyoruz. Taraftar olarak da; kulüp yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusuyla birlikte hareket eden bu camianın, hep beraber bir bütün olarak; dolayısıyla tam bir takım olup herkese örnek olarak şampiyon olmaları, en büyük sevinç kaynağımız olacaktır. 2023-2024 sezonunda takımımızı maddi manevi destek vererek moral kazandıran güzel ve değerli esnaf arkadaşlarımız; Eski Barco Blanco işletme sahibi Alaattin Kocabaş Beye, Evin Otel işletme sahibi Ersin Beye, Tadım Restaurant sahibi Mahmut Kaplan Beye,  Özbekler Etli Pide Yıldıray ve Mithat Sorguç beylere, Acar Et & Şarküteri sahibi Ömer Acar Beye, Atom Master sahibi Metin Çobanoğlu Beye, Köse Manav sahibi Emirhan Köse Beye yaptıkları destek için sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullandı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ŞEYTANLAR’ DESTEK TEŞEKKÜRÜ