ASARCIK’TA SPOR BRANŞLARI TANITILDI

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gazipaşa şehir merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan okullarda spor branşları tanıtmaya devam ediyor.

EĞİTİM 10.01.2023 10:56:00 0
ASARCIK’TA SPOR BRANŞLARI TANITILDI

Asarcık İlkokulu’na giden Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, badminton, tenis, okçuluk, hentbol ve atletizm olmak üzere toplam 5 branşta tanıtım yaptı. Düzenlenen organizasyonda öğrenciler hem branşları tanıma fırsatı buldu hem de tanıtılan branşlarda spor yapma imkanına sahip oldu. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personelleri öğrencilerle yakından ilgilenirken, öğrenciler de eğlenceli dakikalar geçirdi. 

“GAZİPAŞA’DAKİ TÜM ÇOCUKLARIMIZI SPORLA BULUŞTURUYORUZ”

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Gazipaşa’daki okullarımızda branş tanıtımlarına devam ediyoruz. Bu kapsamda, köy okullarımızdan Asarcık İlkokulu’na giderek bünyemizde bulunan antrenörlerimizle badminton, tenis, okçuluk, hentbol ve atletizm branşları ile öğrencilerimizi buluşturup tanıtım yaptık. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak amacımız, spor salonumuza gelemeyen çocuklarımıza branş tanıtımını yapıp, hareket etme ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak. Bu vesileyle köy okullarımızdaki çocuklarımızı yeteneği oldukları spor dallarını yapmaya teşvik etmiş oluyoruz. Gazipaşa’daki tüm çocuklarımızı sporla buluşturup, ilçemiz ve ülkemiz sporuna katkı vermek istiyoruz” dedi. 


Anahtar Kelimeler: ASARCIK’ BRANŞLARI TANITILDI