Tarih: 13.10.2023 13:09

ARYA’YA YARDIM ZARFLARI GAZİPAŞA OKULLARINDA

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA, Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün SMA Tip 1 hastası 20 aylık kızları Arya Öztürk’ün tedavisi için yardım kampanyaları sürüyor.  Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül’ün de katkılarıyla Gazipaşa’daki okullara bırakılacak 9 bin 600 zarfta toplanacak bağışlar, Arya’ya umut olacak.

 

“KAMPANYA ŞU AN YÜZDE 40”

Arya bebek için yapılan bağış kampanyasının yüzde 40 olduğunu söyleyen Arya’nın babası Hamza Öztürk; “Kızımız Arya’nın kampanyası şu anda yüzde 40. Gazipaşa Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Gül ile de görüştük. Kendisi okullarda sürecek olan kampanyamıza destek olacak. Tüm okullara, 9 bin 600 zarf dağıtıyoruz. Herkesin gönlünden kopan, bütçesine göre bize ayırıp vereceği desteğe kampanyamızın ihtiyacı var” dedi.

 

BABA ÖZTÜRK’TEN ÇAĞRI

SMA Tip 1 hastası kızı Arya için devam eden bağış kampanyasında desteğe ihtiyaçları olduğunu söyleyen baba Hamza Öztürk; “Kızım Arya artık çok acı çekiyor. 20 aylık ve önümüzdeki 4 ay içinde ilacına kavuşabilmesi için kampanyaya destek çağrılarımız devam ediyor. Okullara dağıtacağımız zarflara gönlünüzden ne koparsa az çok demeden destek olarak Arya’ya umut olabilirsiniz. Arya’nın acılarından kurtulup sağlığına kavuşarak koşup oynaması sizlerin destek olarak yapacağınız bağışlara bağlı. Arya’mızın yüzünde oluşacak tebessümde sizlerin de payı olsun.” Diyerek kampanya için destek çağrısında bulundu. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —