ARYA’YA UMUT OLDULAR

GAZİPAŞA’DA, ALKÜ’lü eğitimciler ve öğrenciler tarafından dün cuma pazarında SMA hastası Arya bebeğe destek için stant kuruldu. Stantta satılan yiyecek ve içeceklerden elde edilen gelir, Arya bebeğin kampanyasına bağışlandı.

GÜNDEM 21.10.2023 18:38:00 0
ARYA’YA UMUT OLDULAR

Gazipaşa’da, Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 1 buçuk yaşındaki kızları SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası devam ediyor. Arya’nın yurt dışında tedavi olabilmesi için elinden geleni yapma gayreti içine giren Gazipaşa halkı, hem Arya’nın bağış kampanyalarına destek veriyor, hem de yeni kampanyalarla Arya’ya umut oluyor. Arya için harekete geçen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Gazipaşa M. Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri ve akademik personeller, Arya bebeğe destek olmak için dün cuma pazarına stant kurdu. Yoğun ilgi gören stantta birinden lezzetli yiyecek ve içecekleri Gazipaşalılarla buluşturan ALKÜ’lü eğitimciler ve öğrenciler, satışlardan elde edilen geliri Arya bebeğin kampanyasına bağışladı. Okul yönetimi ve öğrenciler tarafından yapılan çalışma, takdir topladı.

Yapılan çalışmaya, Arya bebeğin gönüllü annesi Melek Cılız ve Ak Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz da destek verdi. Stant, çok sayıda vatandaşla birlikte, Gazipaşa protokolü tarafından ziyaret edildi. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: OLDULAR