ARYA’YA KOMŞUDAN DESTEK

.

GÜNDEM 4.06.2024 10:59:00 0
ARYA’YA KOMŞUDAN DESTEK

SMA Tip-1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyasına katkı sağlamak amacıyla, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ile birlikte hal esnafını ziyaret edip kampanya için yardım topladı.


GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk’ün 28 aylık SMA Tip-1 hastası bebekleri Arya Öztürk’ün bağış kampanyasına destek vermek amacıyla Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Toptancı Hali’ne ziyaret gerçekleştirdi. Göktepe’ye ziyarette Alanya Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ve Arya bebeğin babası Hamza Öztürk de eşlik etti. Birlikte hal esnafı ziyaret edilerek, kampanya için yardım toplanıldı. Toplanan yardımların tamamı ise Arya’nın valilik onaylı bağış hesabına aktarılmak üzere baba Hamza Öztürk’e teslim edildi.


“HALCİLERİMİZDEN KAMPANYAYA DESTEK OLMALARI İSTEDİK” 
Bağış kampanyasına katkı sağlamak ve örnek olmak için hal esnafını ziyaret ettiklerini belirten Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, “Üreticilerimizin en büyük paydaşı olan kıymetli halcilerimizi bugün çok anlamlı bir yardım kampanyası için ziyaret ettik. Komşu ilçemiz Gazipaşa’da SMA Tip-1 hastası Arya bebeğimiz için Alanya Hal Dernek Başkanımız Adem Kaya ve bebeğimizin babası Hamza Öztürk’le beraber halcilerimizden kampanya ya destek olmalarını istedik. Her biri elinden geleni yaparak destek oldu. Kızımız inşallah en kısa sürede sağlığa kavuşur. Hal esnafınıza da Allah’ım işlerine hayır ve bereket versin, kaza bela vermesin inşallah.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27