ARYA’YA KERMES DESTEĞİ

İlçemizde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Özel Gazipaşa Anadolu Lisesi, Selinus Sahili’nde Arya bebek için kermes düzenledi. Kermesten elde edilen 82 bin 125 TL, Arya’nın bağış hesabına aktarıldı.

GÜNDEM 31.10.2022 14:15:00 0
ARYA’YA KERMES DESTEĞİ

Gazipaşa’da, Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 8 buçuk aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası devam ediyor. Arya’nın yurt dışında tedavi olabilmesi için elini taşın altına koyan Gazipaşa halkı, Arya bebeği hayatta tutmak için adeta seferberlik başlattı. Gazipaşa Kaymakamlığı ve Gazipaşa Belediyesinin destekleriyle büyüyen kampanya devam ederken, Özel Gazipaşa Anadolu Lisesi tarafından Selinus Sahili’nde Halk Büfe yanında Arya bebek için kermes düzenlendi. Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlayan kermeste, gönüllüler tarafından el emeği göz nuru ürünlerle, yiyecek ve içecekler satıldı. İlçe halkı tarafından yoğun ilgi gören kermeste, 82 bin 125 TL toplanarak Arya’nın bağış hesabına aktarıldı.

Kermesin yapıldığı gün özel bir karar alan Gazipaşa Belediyesi,  cumartesi günü Halk Büfe’de satılan içeceklerin gelirini Arya bebeğe bağışladı.

Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk, okul yönetimi, öğretmenler, gönüllüler ve Gazipaşa halkına düzenlenen kermesten dolayı teşekkür etti. Kampanyanın henüz başında olmalarına rağmen umutlu olduklarını dile getiren Öztürk, kızı Arya için mücadele eden herkese teşekkür etti.

Öte yandan, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve siyasi parti temsilcileri, Selinus Sahili’nde düzenlenen kermesi ziyaret edip, destek oldu.


Anahtar Kelimeler: KERMES DESTEĞİ