ARYA’NIN SON ‘1 AY’I KALDI

SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin ilaç tedavisi alıp sağlığına kavuşabilmesi için 2 yaşını geçmemesi gerekiyor. Arya’nın 2 yaşına girmesine ‘SADECE 1 AY’ kaldı.

GÜNDEM 30.12.2023 07:50:00 0
ARYA’NIN SON ‘1 AY’I KALDI

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyası devam ediyor. Şu anda 23 aylık olan Arya bebeğin 24 ayını tamamlamadan yani 2 yaşına girmeden tedavisine başlanması gerekiyor. Önlerinde ise sadece 1 ay kaldığını belirten Arya’nın ailesi Nurcan ve Ali Hamza Öztürk, evlatları için önlerindeki 1 ay içinde gelecek yardımların oldukça önemli olduğunu belirtiler, şu ana kadar yapılan bağışların son zamanlarda arttığını ancak hala Arya için yeterli olmadığını söyleyerek Arya için herkesi bağış kampanyası için desteğe davet ettiler.


BABA ÖZTÜRK’TEN DESTEK ÇAĞRISI
Arya’nın babası Hamza Öztürk, 1 ayın göz açıp kapayıncaya kadar geçeceğini ve bu 1 aylık süreçte gelecek olan yardımlara ihtiyaçlarını olduğunu dile getirdi. Baba Öztürk, “Bağış kampanyamız kapsamında faaliyetlerimiz yoğunlaşarak devam ediyor ancak henüz Arya’mızın tedavisi için gereken yeterli miktarı tamamlayamadık. Evladının acı çektiğini gördükçe ciğeri yanan bir baba olarak sesleniyorum! Bizim artık zamanımız kalmadı. 1 ay çok kısa bir süre ve bu süre içinde gereken miktarın toplanması gerekiyor. Ben kızımı, canımı kaybetmek istemiyorum. Arya’nın acıları gün geçtikçe artıyor ve etrafında kendisine eşlik eden makinelerle hayatına devam ediyor.  Kızımızı yaşatmak için bize destek olun. Elimizden tutan ve kızımızın bağış kampanyası için destek olan herkese teşekkür ediyoruz. İlçe halkımıza ve herkese seslenerek kampanyamız için desteğe davet ediyor, desteklerinizi bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27