Tarih: 18.11.2023 13:34

ARYA’NIN AİLESİNDEN DESTEK ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

GEÇTİĞİMİZ yıl SMA Tip 1 teşhisi konulan Arya bebek tedavi olabilmesi için başlatılan kampanyanın sonuçlanmasını bekliyor.  Kampanyanın devam ettiğini ancak yetersiz olduğunu ifade eden ailesi, Arya için destek çağrısında bulundu.


Gazipaşa’da Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri Arya’ya SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulmasının ardından bir yılı aşkın bir süre geçti. Yapılan taramalar sonucu ölümcül kas hastasına yakalandığı tespit edilen Arya bebek için başlatılan yardım kapmayası tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda durumu ağırlaşan Arya bebek, iki hafta gibi bir süre Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğum Bakım Ünitesi’nde tedavi görmüştü. Yoğun bakım kapısında bekleyen Arya’nın annesi ve babasının feryadı ise yürekleri burkmuştu. Yoğun bakım sürecinin ardından taburcu edilerek eve gelen Arya, 7. doz spinraza ilacını almak için tekrardan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatırıldı. Baba Hamza Öztürk ve anne Nurcan Öztürk, evlatları için tekrardan destek çağrısında bulundu.


“BİR SONRAKİ İLACIMIZ ZOLGENSMA OLSUN”
Arya’nın kampanyası için destek çağrısında bulunan baba Hamza Öztürk, “Evladımız Arya, 7. doz spinraza ilacını almak için yeniden hastaneye yatırıldı ve artık bir sonraki ilacımız zolgensma olsun. Artık Arya’mız ilacına kavuşsun. İlacımıza kavuşmak için de herkesten destek bekliyoruz. Destekleriniz sayesinde evladımız ilacına kavuşabilir. Ne olur görmezden gelmeyin. Kampanyamıza destek olarak bir çocuğun gülüşünde yer alın. Desteklerinizi beklemeye devam ediyoruz. Arya’nın acılarının dinmesini istiyoruz. Hastanelerde geçen çocukluğu; okullarda, parklarda geçsin. Desteklerinizi esirgemeyin” diyerek Arya için destek istedi. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —