ARYA, YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

.

GÜNDEM 2.08.2024 10:17:00 0
ARYA, YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

GAZİPAŞA’DA yaşayan SMA Tip -1 hastası 29 aylık Arya Öztürk’ün tedavisi için başlatılan ve yüzde 65’e ulaşan valilik onaylı kampanya, 14 Ağustos’ta sona erecek. Arya için zaman hızla ilerken kampanyanın bitmesine ise sadece 13 gün kaldı.


Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün kaslarda küçülmeye yol açan bir grup genetik hastalık olarak da bilinen Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 ölümcül kas hastası kızları Arya Öztürk için başlatılan bağış kampanyasında kritik süreç devam ediyor. 29 aylık olan Arya bebeğin tedavisi için gerekli valilik onaylı kampanyanın bitmesine ise sayılı günler kaldı.


13 GÜN SONRA VALİLİK İZNİ BİTİYOR
Arya bebek için başlatılan ve valilik tarafından ikinci kez onaylanan kampanya ise 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Arya için zaman hızla ilerken kampanyanın bitmesine ise sadece 13 gün kaldı. Şu ana kadar toplam 1 milyon 183 bin dolar bağış toplanan kampanyanın tamamlanması ve Arya’nın Dubai’de gerçekleştirileceği Zolgensma gen tedavisini alması için ise 637 bin dolara daha ihtiyaç var.


“ARYAYI BİRLİKTE YAŞATALIM!”
Kızlarının hayatı için endişelendiğini ve çok az bir süre kaldığını dile getiren bana Ali Hamza Öztürk, “Arya için başlattığımız kampanyamız şuan yüzde 65’e ulaştı. Aslında büyük bir umut bizim için. Ancak süremiz çok kısıtlı. Son güne kadar umudumuz var ancak ne kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi. Zaman çok daraldı ve çok hızlı ilerliyor. Yalvarıyorum, evladımı kurtarın… Kızımın toprak olmasına müsaade etmeyin, Arya’yı birlikte yaşatalım.
 

“BAĞIŞLARINIZA İHTİYACIMIZ VAR”
Bağışlara ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Türkcell operatörlerinden Arya yazıp 1268’e,Türk Telekom Operatörlerinden ise Arya yazıp 8192’ye SMS atarak 20 lira destekte bulunabilirsiniz. Ayrıca her gün sosyal medya üzerinden canlı yayınımız var, bağış yapamayanlar da canlı yayınımızı paylaşarak bizlere destek olabilir. Lütfen mücadelemize destek olun!” diyerek Arya için bağış çağrısında bulundu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: YARDIMLARINIZI BEKLİYOR