ARYA İÇİN ZAMAN DARALIYOR! SON 4 AY

SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin babası Hamza Öztürk, şu ana kadar yapılan toplam bağışlarla kampanyada yüzde 39’a ulaşıldığını ancak Arya bebek için zamanın giderek daraldığını belirtti.

SAĞLIK 26.09.2023 17:29:00 0
ARYA İÇİN ZAMAN DARALIYOR! SON 4 AY

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 1 buçuk yaşını geçen bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyası devam ediyor. Şu ana kadar yapılan bağışların yüzde 39’a ulaştığını söyleyen baba Öztürk, kampanyada ilerleme kaydedildiğini görmenin mutluluk verdiğini ancak hastalıktan en iyi sonucu alabilmek için bebeklerinin 2 yaşını geçmemesi gerektiğini söyledi. Arya için zamanın giderek daraldığını dile getiren baba Öztürk, herkesi Arya’nın bağış kampanyasına destek olmaya davet etti.

 

“KAMPANYAMIZA DESTEK BEKLİYORUZ”

Öztürk, “Allah’tan ümidimizi kesmiyoruz. Arya’mızın sağlığı için her türlü platformlarda yer alacağız. Şu ana kadar yapılan toplam bağışlarla kampanyada yüzde 39’dayız. Önümüzdeki 4 ay için ise oldukça endişeliyiz. 4 ay çok kısa bir süre. Devam eden kampanyamıza destek bekliyoruz. Kampanyanın geri kalanını da toplayabilmemiz için yardımlarınızı ve bağışlarınızı esirgemeyin” dedi.

 

 “ZAMANIMIZ GİDEREK DARALIYOR”

Evladı Arya’nın yaşamı konusunda endişe duyan Öztürk; “Arya’mız 20 aylık oldu ve 4 ay sonra 2 yaşına girecek. Bağış kampanyamızda yüzdelik dilimde yüzde 39’dayız. Kampanyamız geçmişe göre ilerledi ama zamanımız giderek daralıyor. Kampanyamıza destek veren ve bizim için çaba gösteren hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamızın daha hızlı ilerlemesi için uğraşlarımıza devam edeceğiz ve Arya için kritik zaman olan önümüzdeki 4 ay için durmaksızın emek vererek kampanyamızı olabildiğince hızlandırmaya çalışacağız. Bizi gören, duyan herkesin sesimizi duyup, çağrımıza kulak vermelerini ve yardımlarını bekliyoruz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ZAMAN DARALIYOR!