ARYA İÇİN YARDIM KONSERİ VERİLECEK

SMA Tip-1 hastası Arya bebeğin tedavisine destek olmak amacıyla yarın akşam Gazipaşa’da konser verilecek. Emre Bişkin’in sahne alacağı konser, Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak.

GÜNDEM 5.06.2024 10:30:00 0
ARYA İÇİN YARDIM KONSERİ VERİLECEK

Kalıtsal kas hastalığı SMA (Spinal Musküler Atrofi) konusunda farkındalık yaratmak ve Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk’ün 28 aylık bebekleri SMA hastası Arya’nın tedavisine destek olmak amacıyla ilçede özel bir lise tarafından yardım konseri düzenlendi. Kasımoğlu Fishing Team, KRC AGRO ve Tanım Dijital sponsorluğunda yarın akşam (Perşembe) gerçekleştirilecek olan konserde Emre Bişkin sahne alacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak yardım konserinden elde edilen bütün gelir ise Arya bebeğin yurt dışındaki gen tedavisinde kullanılmak üzere ailesine teslim edilecek. 


150 TL İLE SEN DE DESTEK OL!
SMA Tip-1 hastası Arya bebek için düzenlenen yardım konserinin biletleri ise 150 liradan satışa sunuldu. Etkinlik için katılımsız bilet seçeneği de bulunuyor. Etkinliğe katılmayıp destekte bulunmak isteyenler de bilet satın alarak da Arya’ya katkıda bulunabilecek. Arya’nın babası Hamza Öztürk, yardım eli uzatmak isteyen tüm ilçe halkını konsere ve bağış yapmaya davet etti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: YARDIM KONSERİ VERİLECEK