ARYA İÇİN SON 70 GÜN!

SMA Tip-1 hastası 28 aylık Arya Öztürk’ün ikinci ve son valilik onaylı bağış kampanyası, 14 Ağustos’ta sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına izin verilmeyeceği yüzde 59’a ulaşılan kampanyanın bitmesine ise sadece 70 gün kaldı.

GÜNDEM 5.06.2024 09:44:00 0
ARYA İÇİN SON 70 GÜN!

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk’ün 28 aylık SMA Tip-1 hastası bebekleri Arya Öztürk’ün bağış kampanyasının bitmesine sayılı günler kaldı. Valiliğin ikinci kez onayladığı kampanya, 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Üçüncü kez valilik onayına iznin verilmeyeceği bağış kampanyasının bitmesine ise sadece 70 gün kaldı.
 

746 BİN 400 DOLARA DAHA İHTİYAÇ VAR
Şu ana kadar toplam 1 milyon 83 bin 951 dolar bağış toplanan kampanyanın tamamlanması ve Arya’nın Dubai’de gerçekleştirileceği Zolgensma gen tedavisini alması için 746 bin 400 dolara daha ihtiyaç var.


“MESAJ GÖNDEREREK 20 TL BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ”
Gazipaşa halkının da desteği ile kampanyada yüzde 59’a ulaşıldığını ifade eden baba Hamza Öztürk, “Yapılan her bağış bizim için çok değerli. Türkcell operatörleri Arya yazıp 1268’e, Türk Telekom operatörleri ise 8192’ye mesaj atarak 20 TL destek olabilir. Her mesaj ücreti 20 TL, istenilen sayıda gönderilebilir. Valilik onaylı kampanyamızın bitmesine 70 gün kaldı. Günlerimiz sayılı. Bir an önce kampanyamızın tamamlanmasını istiyoruz.


“NORMAL ÇOCUKLAR GİBİ BÜYÜMESİNİ İSTİYORUZ”
Yapılan her bağış umudumuzu daha da güçlendiriyor ve Arya ilacına bir adım daha yaklaşıyor. Bu sebepten dolayı valiliğin izin verdiği kampanyamız bitmeden Arya’nın tedavisi için gerekli miktarı toplamak zorundayız. El kadar bebeğimin haykırışlarını her gün çaresizce dinliyorum. Kızım geceleri cihaz ile uyuyor. Kızımın da normal çocuklar gibi sağlıklı bir şekilde büyümesini istiyorum. Lütfen sesimizi duyun. Sizlerin desteğine hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız var. Güç birliği ile yüzdeliğimizi daha da yükseltmek istiyoruz. Bu da sizlerin desteği sayesinde olacak. Bağışlarınız olmadan Arya bu yarışı kazanamaz. Lütfen kızımıza e birliği ile destek olup bu mücadelen kurtaralım” diye konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: !