ARYA İÇİN SON 30 GÜN!

SMA Tip-1 hastası 29 aylık Arya Öztürk’ün ikinci ve son valilik onaylı bağış kampanyası, 14 Ağustos’ta sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına iznin verilmeyeceği kampanyanın bitmesine ise sadece 30 gün kaldı.

GÜNDEM 16.07.2024 09:39:00 0
ARYA İÇİN SON 30 GÜN!

Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün kaslarda küçülmeye yol açan bir grup genetik hastalık olarak da bilinen Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 ölümcül kas hastası kızları Arya Öztürk için başlatılan bağış kampanyasında kritik sürece girildi. 29 aylık olan Arya bebeğin tedavisi için gerekli valilik onaylı kampanyanın bitmesine ise sayılı günler kaldı. 
 

30 GÜN SONRA KAMPANYA BİTECEK! 
Valiliğin ikinci kez onayladığı kampanya, 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Üçüncü kez valilik onayına iznin verilmeyeceği bağış kampanyasının bitmesine sadece 30 gün kaldı. Şu ana kadar toplam 1 milyon 164 bin 800 dolar bağış toplanan kampanyanın tamamlanması ve Arya’nın Dubai’de gerçekleştirileceği Zolgensma gen tedavisini alması için ise 655 bin 200 dolara daha ihtiyaç var.


“KIZIMI HEP BİRLİKTE YAŞATALIM”
Valilik izni sona erdikten sonra kampanyanın da sona ereceğini ve bağış alamayacağına dikkat çeken baba Hamza Öztürk, “Son güne kadar umudumuz var ancak ne kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi. Kızımın kaderi bu ay belli olacak. Son 30 gün bizim için her zamankinden daha önemli. Zaman çok daraldı ve çok hızlı ilerliyor. Yalvarıyorum, evladımı kurtarın… Hep birlikte kızımı yaşatalım… Bağışlara ve desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Lütfen mücadelemize destek olun!” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: !