ARYA İÇİN SON 2 AY

SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin ilaç tedavisi alıp sağlığına kavuşabilmesi için 2 yaşını geçmemesi gerekiyor. Arya’nın 2 yaşına girmesine ‘SADECE 2 AY’ kaldı.

GÜNDEM 30.11.2023 12:34:00 0
ARYA İÇİN SON 2 AY

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyası devam ediyor. Şu anda 22 aylık olan Arya bebeğin 2 yaşına girmeden tedavisine başlanması gerekiyor. Önlerinde ise sadece 2 ay kaldığını belirten Arya’nın ailesi Nurcan ve Ali Hamza Öztürk, evlatları için önlerindeki 2 ayın çok önemli olduğunu, şu ana kadar yapılan bağışların Arya için yeterli olmadığını söyleyerek Arya için herkesi seferberliğe davet ettiler. 
 

“ZAMANIMIZ KALMADI, KIZIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM”
Arya’nın babası Hamza Öztürk, 2 ayın çok hızlı geçeceğini ve bu süreçte oldukça endişeli olduklarını dile getirdi. “Arya’mız evladımız artık dayanılmaz ve her geçen gün artan acı içerisine hayat mücadelesi veriyor” diyen baba Öztürk, “Bağış kampanyamız kapsamında faaliyetlerimiz devam ediyor ancak henüz yeterli miktarı tamamlayamadık. Bir baba olarak sesleniyorum! Zamanımız kalmadı. Lütfen bizi görmezden gelmeyin. 2 ay çok kısa bir süre. Görenler görmeyenlerle paylaşsın. Kızımı kaybetmek istemiyorum. Arya makinelerle hayatına devam ediyor. Diğer çocuklar gibi koşup eğlenmek onun da hakkı. Onun bu hakkı elinden alınmasın. Destekleriniz sayesinde kızımızı sağlığına kavuşturacağız, yeter ki desteklerinizi bırakmayın. Yüzümüz, sizlerden gelecek bağışlarla gülecek. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi. 
 

ANNE ÖZTÜRK’TEN YÜREK BURKAN SÖZLER
Arya’nın annesi Nurcan Öztürk, evladının hastalığı ile ilgili devam eden bağış kampanyasına destek beklediklerini belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri burktu. Nurcan Öztürk paylaşımında cümlelere yer verdi; “Anneler belki her şeyi göremezler ama kalpleriyle hissederler. Bizim hikâyemiz çok yaralı başladı biliyorum kızım. İç geçirerek baktığınız hayat benim. Mesela anneliğimi hiç hüznüm olmadan yaşamadım. Korkusuzca sevemedim kızımı. Kurduğum hayalleri görmezden geliyorum. Ama savaşımız devam ediyor. Yorulmadım ve mücadeleye devam ediyoruz. Arya hep aynam oldu benim. Öperken korkan gözlerimdeki gülen yanım. Gülmeyi çok seven kendime bir sözüm var benim. Kızımın kahkahası hiç durmadan devam etsin diye elimden geleni yapacağım. Mücadelem onun renkleri solmasın diye olacak ve devam edecek. Daha çok şey öğreteceğim kızıma siz elimden tutarsanız. Şifası mümkünken el ele verip geride bırakalım karanlığı. Destekleriniz çok değerli, lütfen elimizi tutmaktan vazgeçmeyin. Kalbim hep duysun kızımı… Evladım için destek olun.” >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: