ARYA İÇİN KERMES DÜZENLENİYOR

SMA Tip-1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası katkı sağlamak amacıyla “Sena Şanlı Gündüz Bakım Evi” tarafından 14 Haziran Cuma günü kermes düzenlenecek.

GÜNDEM 13.06.2024 10:36:00 0
ARYA İÇİN KERMES DÜZENLENİYOR

Gazipaşalı Nurcan-Ali Hamza Öztürk çiftinin 28 aylık kızları Arya Öztürk, yaklaşık 2 yıldır kalıtsal kas hastalığı olan SMA Tip-1 ile mücadele ediyor. Zaman Arya’nın aleyhine işlerken, ailesi hayırseverlerden destek bekliyor. İkinci valilik onaylı yardım kampanyasında henüz yüzde 61 seviyesine ulaşıldı.


KERMES CUMA GÜNÜ SAAT 18.00’DE 
İlçede yardım kampanyaları tüm hızıyla sürerken, “Sena Şanlı Gündüz Bakım Evi” tarafından da kermes organizasyonu yapıldı. 14 Haziran Cuma günü gerçekleşecek olan kermes saat 18.00’de kapılarını ziyaretçilere açacak. 


“BEBEĞİMİZE UMUT OLUN”
Sena Şanlı Gündüz Bakım Evi bahçesinde yapılacak kermes etkinliğine tüm ilçe halkı davet eden baba Ali Hamza Öztürk, “Zamanımız ne yazık ki daralıyor. Çok hızlı bir şekilde kampanyamız için gerekli rakamı toplayıp sonlandırmak istiyoruz. Hem eğlenmek hem de Arya Bebek’e destek olmak isteyen herkes bu etkinliğe davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KERMES DÜZENLENİYOR