ARYA İÇİN ALANYA'DA KERMES DÜZENLENECEK

SMA Tip-1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası katkı sağlamak amacıyla Alanya Belediyesi’nin koordinesinde, 8-9 Haziran tarihlerinde kermes düzenlenecek.

GÜNDEM 7.06.2024 09:45:00 0
ARYA İÇİN ALANYA

Gazipaşalı Nurcan-Ali Hamza Öztürk çiftinin 28 aylık kızları Arya Öztürk, yaklaşık 2 yıldır kalıtsal kas hastalığı olan SMA Tip-1 ile mücadele ediyor. Zaman Arya’nın aleyhine işlerken, ailesi hayırseverlerden destek bekliyor. İkinci valilik onaylı yardım kampanyasında henüz yüzde 60 seviyesine ulaşıldı. Arya bebek için düzenlenen kampanya kapsamında Alanya Belediyesi’nin koordinesinde, yazar Neslihan Gülsever’in organizasyonuyla 8-9 Haziran’da Alanya İskele Şelale Meydanı’nda saat 14.00 ile 21.00 arasında çeşitli etkinlikler ve DJ performansları ile bir kermes düzenlenecek.


“BİZİMLE EĞLEN MUTLU OL, ARYA BEBEĞE UMUT OL”
“Bizimle eğlen mutlu ol, Arya bebeğe umut ol” sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik ile ilgili açıklama yapan baba Ali Hamza Öztürk, “Zamanımız ne yazık ki daralıyor. Çok hızlı bir şekilde kampanyamız için gerekli rakamı toplayıp sonlandırmak istiyoruz. Hem eğlenmek hem de Arya Bebek’e destek olmak isteyen herkes bu etkinliğe davet ediyorum. Kermeste stand kiralamak isteyenler cuma günü saat 14.00’a kadar 0 531 766 38 27 numaralı telefonu arayarak kaydını yaptırabilirler” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ALANYA' KERMES DÜZENLENECEK