ARYA HAYATA TUTUNSUN!

Arya bebeğin gönüllü ablası Gökçe Boz, Gazipaşa’da Arya bebeğin kumbaralarını dağıtıyor. Manşet Gazetesi’ne de kumbara bırakan Boz, Gazipaşalıları Arya bebek için başlatılan bağış kampanyasına davet etti.

GÜNDEM 30.09.2022 14:06:00 0
ARYA HAYATA TUTUNSUN!

Hatay'da yaşayan ve aslen Gazipaşa’nın Karatepe Mahallesi’nden olan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 8 aylık bebekleri Arya’ya SMA Tip 1 hastalığı teşhisi kondu. Ölümcül kas hastalığına yakalanan Arya bebek için başlatılan yardım kapmayası tüm hızıyla devam ederken, Arya bebeğin gönüllü ablası Gökçe Boz, Gazipaşa’da Arya bebeğin kumbaralarını dağıtıyor. İlçede birçok yere dağıtılan kumbaraları Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne de teslim eden Boz, Gazipaşalıları Arya bebek için başlatılan bağış kampanyasına davet etti.

“ARYA’NIN HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACI VAR”

Arya’yı hayatta tutmak için gece gündüz mücadele ettiklerine değinen Boz, bugün Gazipaşa Fuar Alanı’na kurulacak cuma pazarına Arya bebek için bağış stantları kuracaklarını belirtti. Pazara kurulacak bağış stantlarına Gazipaşa halkını davet eden Boz, “Arya Bebek SMA Tip 1 ölümcül kas hastası. Tedavisi için Dubai’ye gitmesi gerekiyor. Toplanacak yardımlarla Arya’yı hayatta tutalım. bebeğimizi Dubai’ye göndermemiz için her bireyin desteğine ihtiyacımız var. Cuma pazarına kuracağımız bağış stantlarına Gazipaşa halkını davet ediyorum. Arya’nın herkesin desteğine ihtiyacı var” dedi.

“HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Hatay’da yaşayan Gazipaşalı Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün Gazipaşa’ya yerleşeceğini dile getiren Boz, “Arya bebeğimiz önümüzdeki günlerde Gazipaşa’ya gelecek. Bundan sonraki süreçte, fizik tedavileri Gazipaşa’da devam edecek. Önümüzdeki süreçte bağışlarımızın artması için herkesin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Öte yandan, Arya bebeğin gönüllü ablası Gökçe Boz tarafından dağıtılan kumbaralarda biriken bağışlar, Arya bebek adına açılan valilik izinli banka hesabına aktarılacak.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27