ARYA BEBEĞE DESTEK SÜRÜYOR

GAZİPAŞA’DA, SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyasına destek olmak amacıyla düzenlenen konserden 60 bin TL gelir elde edildi.

GÜNDEM 18.12.2023 10:01:00 0
ARYA BEBEĞE DESTEK SÜRÜYOR

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyası devam ediyor. Şu anda 22 aylığı geçen Arya bebeğin 2 yaşına girmeden tedavisine başlanması gerekiyor. Önlerinde 2 aydan az bir zamanın kaldığını belirten Arya’nın ailesi Nurcan ve Ali Hamza Öztürk, bağış kampanyası için düzenlenen faaliyetlerin devam edeceğini dile getirdiler. 


60 BİN TL DESTEK
Devam eden bağış kampanyası tarafından Gazipaşa’da faaliyet gösteren özel bir okul tarafından Arya bebek için konser düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, okul yöneticileri ve öğretmenler, Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk, Arya bebeğin koruyucu annesi Melek Cılız, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen konserde toplamda 60 bin TL, Arya bebeğin yararına toplandı. Sponsorlar Yanık Hazır Beton ve Eker Grup'a teşekkür edilerek, Sponsorlara ve öğrencilere çiçek takdim edildi. Konserde sahne alan eğitimci Kamil Atalan ise söylediği şarkılarla salonda bulunanların kulaklarının pasını sildi. 


BABA ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR
Arya bebek yararına düzenlenen konser için teşekkürde bulunan baba Hamza Öztürk; “Kızımız Arya’nın çok az zamanı kaldı ve neredeyse bu süre iki ay bile değil. Bu süre içinde bize destek olmak için konser düzenleyen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamız devam ediyor ve zamanımızın kalmadığının üstüne basarak herkesi az çok demeden kampanyamıza desteğe davet ediyoruz” dedi.


Öte yandan, konserden elde edilen bütün gelir, Arya bebeğin hesabına aktarıldı. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: BEBEĞE DESTEK SÜRÜYOR