Tarih: 26.10.2023 15:59

ARYA 10 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA!

Facebook Twitter Linked-in

GEÇTİĞİMİZ yıl SMA Tip 1 teşhisi konulan Arya bebek, Antalya’da Çocuk Yoğum Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınmasının üzerinden 10 gün geçti ve Arya bebek hâlâ yoğun bakımda. Yoğun ünitesi kapısında çaresizce bekleyen Arya’nın anne ve babası, durumun ciddi olduğunu söyleyerek yardım çağrısında bulundu. 

 

Gazipaşa’da Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün bebekleri Arya’ya SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulmasının ardından bir yılı aşkın bir süre geçti. Yapılan taramalar sonucu ölümcül kas hastasına yakalandığı tespit edilen Arya bebek için başlatılan yardım kapmayası tüm hızıyla devam ederken, durumu ağırlaşan Arya bebek, 10 gün önce Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğum Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı. 10 gün geçmesine rağmen durumunda bir gelişme olmayan Arya bebeğin anne ve babası, çaresizce bekledikleri yoğun bakım ünitesi kapısında kampanyaya yardım çağrısında bulunarak evlatlarını kaybetmek istemediklerini, tek başlarına ellerinden bir şey gelmediğini belirterek; “Kızımızın sağlığına kavuşması için desteğinize ihtiyacımız var” diyerek destek beklediklerini söylediler.

 

“HER GEÇEN GÜN DAHA ÇOK ACI ÇEKİYOR”

Evlatlarının durumu hakkında endişe içinde olduklarını ve yoğun bakım sürecinin devam ettiğini söyleyen baba Hamza Öztürk, Gazipaşa’da bu yıl 13.’sü düzenlenecek olan Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’nde 27,28,29 Ekim tarihlerinde Arya’nın kampanyasına destek amaçlı kurulacak olan standa katılım beklediklerini belirterek; “Arya’mızın bağış kampanyasına destek amaçlı kurulacak olan stantta tatlı, börek, kurabiye ve çeşitli yiyecekler yaparak destek olmak isteyenler için paylaşım yapılarak çağrı yaptık. Standa katılım bekliyoruz. Az çok demeden desteklerinizi esirgemeyin. Arya her geçen gün daha çok acı çekiyor. O yoğun bakımda yatıyor ve biz de çaresizce kapıda bekliyoruz. İçimiz parçalanıyor. Anne baba olarak çok zor durumdayız. Kızımıza verdiğimiz sözü yerine getiremiyoruz. Bizi gören duyan herkesin yardımını bekliyoruz.” dedi.>Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —