Tarih: 24.04.2019 06:03

ADD’DEN ÇOCUKLARLA KUTLAMA

Facebook Twitter Linked-in

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çalıpınar’da çocuklarla birlikte kutladı. ADD Şube Başkanı Fehmi Tuncer ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, 23 Nisan dolayısıyla Çalıpınar İlkokulu tarafından hazırlanan bayram programına katıldı. 23 Nisan coşkusunu çocuklarla birlikte yaşayan ADD Şube Başkanı Tuncer ve Başkan Yardımcısı Yılmaz, çocuklara Türk bayrağı başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdi. Tören sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek sevinçlerine ortak olan ADD Yönetimi, kendilerine bu imkanı veren herkese teşekkür etti.

 

“23 NİSAN COŞKUSUNU ÇOCUKLARLA YAŞADIK”

 

ADD Şube Başkanı Fehmi Tuncer, 23 Nisan coşkusunu çocuklarla birlikte yaşadıklarını belirterek, “Dernek olarak her yıl farklı bir okula giderek bayramımızı çocuklarla kutluyoruz. Bu yılda Çalıpınar İlkokulu’na gelerek okul yönetimi tarafından hazırlanan bayram programına katıldık. Bizlere bu imkanı veren İlçe Kaymakamımız Ali Sakar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş’a, bizi okullarında misafir eden okul yönetimine ve misafirperverliklerinden dolayı mahalle halkına teşekkür ederiz. Okul Müdürü Üzeyir Metin’in rahatsızlanarak bayram kutlamasına katılamadığını da burada öğrendik, kendisine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

 

“SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ”

 

ADD Şube Başkanı Tuncer, tüm çocuklarımızın ve ilçe halkının bu mutlu gününü bir kez daha kutladığını belirterek, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk Ulusunun önderi Mustafa Kemal Atatürk´ü, birinci meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmet anıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —