'KİTAPLI' ŞENLİK DAVETİ

Gavuranlığı Bahar Şenliği Organizatörü Bülent Ecevit Efe, Kaymakam Sakar ve Başkan Yılmaz’a kitap edip, 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek şenliğe davet etti.

GÜNDEM 23.04.2019 06:20:11 0

GAZİPAŞA’DA adını düzenlediği yayla şenlikleriyle duyuran Gavuranlığı Bahar Şenliği Organizatörü Bülent Ecevit Efe, Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret ederek Sakar ve Yılmaz’ı 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek 5. Gavuranlığı Bahar Şenliği’ne davet etti. Ziyarette Zeyni Yılmaz’ın Gökçesaray Mahallesi için yazdığı Gökçesaray Köyü İsimli kitabı, Sakar ve Yılmaz’a hediye etti.

Yapılan ziyaret hakkında konuşan Gavuranlığı Bahar Şenliği Organizatörü Bülent Ecevit Efe, “5. Bahar Şenliğine mülkü amirimiz Sayın Kaymakam Ali Sakar’ı ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ı makamlarında ziyaret ederek, davet ettik. Ayrıca yaptığımız ziyarette,  Zeyni Yılmaz tarafından yazılan Gökçesaray Köyü İsimli kitabımızı hem Kaymakamımız Ali Sakar Beyefendiye hem de Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a hediye ettik” dedi.