TRAFİK KAZASI CAN ALDI

Gazipaşa'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

ASAYİŞ 22.04.2019 06:22:41 0
TRAFİK KAZASI CAN ALDI

TRAFİK canavarı Gazipaşa’da iki kadını hayattan kopardı. Kaza Pazar gecesi saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 07 MND 96 plakalı otomobiliyle Mevlütlü Caddesinden Selinus Sahili istikametine seyreden Hüseyin Şanlı yönetimindeki otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, elektrik direğine çarptı. Kazanın ardından olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Otomobilin çarptığı elektrik direğinden kopan teller kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin Şanlı (31) ve araçta yolcu olarak bulunan Nagihan Naciye Şanlı (35) ile Helena Meijers (60) ağır yaralandı.

 

KAZA İKİ KADINI HAYATTAN KOPARDI

 

Mahalledeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine; polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından araç içinde sıkışan yaralılar olay yerindeki sağlık ve itfaiye personelleri tarafından çıkartıldı. Durumu ciddi olan yabancı uyruklu Helena Meijers ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Başka ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve aynı hastanede  temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Nagihan Naciye Şanlı ise, yıllardır çalıştığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Hüseyin Şanlı ise Alanya'da özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

 

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

 

Trafik kazasında hayatını kaybeden Gazipaşa Devlet Hastanesi personeli Nagihan Naciye Şanlı, bugün Beyobası Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacak. Şanlı’nın cenazesi Beyobası Mahallesi Karakısık Mezarlığı’na defnedilecek.

 

HASTANEDEN BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI

 

Yaşanan trafik kazasının ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi Yönetimi Nagihan Naciye Şanlı’nın ailesine başsağlığı diledi. Hastane yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hastanemiz hijyen görevlisi Naciye Şanlı’yı elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.”