GÜVEN SALDIRIYI KINADI

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da şehit cenazesinde uğradığı saldırıyı kınadı.

GÜNDEM 22.04.2019 06:21:01 0
GÜVEN SALDIRIYI KINADI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğradı. Hakkari’de hainlerle girdiği çatışmada şehit düşen Er Yener Kırıkçı için düzenlenen cenaze törenine katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, tören sonrasında bir grubun saldırısına uğradı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun fiile saldırıya uğramasını kınayan CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, sorumluları göreve davet ederek, saldırıyı gerçekleştirenlerin adalet önünde hesap vermesini istedi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kılılçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Başkanı Güven, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum. Birliğin, beraberliğin, bütünlüğün, sağduyunun hakim olması gerektiği bir dönemde provokatörler tarafından gerçekleştirilen bu saldırı planlı bir sürecin ürünüdür. Genel Başkanımız, bu ülkenin vicdanıdır. Barışın, huzurun ve kardeşliğin teminatıdır. Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarken, bu alçakça saldırıyı bir kez daha lanetle kınıyorum. Sorumluları göreve çağırıyorum” ifadelerini kullandı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27