İMAM HATİPLİ GENÇLER MEZUN OLDU

Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencileri düzenlenen törenle mezun okullarından mezun oldu.

GÜNDEM 20.04.2019 06:07:43 0
İMAM HATİPLİ GENÇLER MEZUN OLDU

GAZİPAŞA Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine takdire şayan bir mezuniyet töreni düzenledi. Dün 19.00’da başlayan ve gece geç saatlere kadar süren Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi yemek salonunda yemek yenilmesinin ardından bahçede düzenlenen programa geçildi. Alkış tufanlarının eksik olmadığı programa, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açış konuşmasını Gazipaşa Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bülent Yılmaz’ın yapmasının ardından Fatih Kürük’ün okuduğu Kur-an’ı Kerim tilaveti ile devam eden program öğrencilerin tanıtım videoları ve gösterileri sürdü.

 

ÖĞRENCİLER HELALLİK ALDI

 

Lise öğrenimi boyunca üzerlerinde emeği olan öğretmenlerinden helallik isteyen Öğrenciler duygu dolu anlar yaşattı. Öğrenciler, “Bu kadar sene bizlere katlandınız. Emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz sizleri çok arayacağız” dediler.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Programın ardından okul müdürü Bülent Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bu okulu tercih ettiğiniz için ve okulumuzdan mezun oldukları için siz değerli velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim. Öğrencilerime gelecek hayatlarında başarılar diler, her sıkıntılarında arkalarında olduğumu bilmelerini isterim” dedi

Yılmaz’ın konuşması ardından okulun sosyal faaliyetlerinden olan Erasmus Projesi adı altında Letonya’ya giden öğrencilere başarı belgesi verildi. Mezuniyet töreni Şuayip Sönmez in programı ile devam etti. Programın sonunda manilerle çağırılan öğrencilere diplomaları verildi ve kepler atıldı. Ahmet Yurtsever’in organizatörlüğünde kep töreninin ardından gönüllerince eğlenen öğrenciler gece geç saatlere kadar sahneden inmedi. Program iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27