DOĞAN’DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, gündeme ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Göreve geldiği ilk günden bu yana Gazipaşa’da yapılanları değerlendiren Doğan, 31 Mart seçimlerinde Gazipaşa Belediye Başkanlığını kazan Meh

GÜNDEM 19.04.2019 06:19:22 0
DOĞAN’DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İlçe Başkanı Ali Doğan, “Kasım ayında genel merkezimizin  AK Parti Gazipaşa ilçe başkanlığı görevini şahsıma tevdiğ ettikten sonra  hızla ilçe teşkilatının  oluşturmaya koyulduk” diyerek açıklamasına başlayan Doğan, “Bu süreçte 10’a yakın sivil toplum örgütü, 20 civarında partilimiz ve kurucular, 30’a yakın Gazipaşa’nın ileri gelenleri  ve esnaflarıyla ayrıca; kadın kolları, gençlik kollarlı ve belediye başkanımızın görüşlerini  alarak, AK Parti yönetiminin nasıl olması gerektiğini, kamuoyunda aldığım yardım ve ışık doğrultusunda belirledim. Bu doğrultuda yönetimimi oluşturarak  genel merkezimizin onayı ile  Aralık ayı itibariyle görevimize başladık. Bu süreçte partimize, yönetimimize, kamuoyunda çok büyük bir ilgi ve ziyaret akını başladı. Yaklaşık  2 buçuk 3  aylık süreçte  binlerce kişi partimizi ziyaretleriyle  bizleri şereflendirdi. Bizde partimizi ziyaret eden herkesi dinledik ve elimizden geldiğince gönlünü alarak uğurlamaya gayret ettik. Bu süreçte manidardır ki ; kalbi kırık ve uzun zamandır ilk defa partiye çıktım diyen insanların çokluğu dikkat çekiciydi. Onlara biraz daha fazla zaman ayırarak gönüllerini almaya gayret ettik. Bu süreçte bizleri onurlandıran, şereflendiren bir çay içimlik  zaman ayıran bütün partililerimize ve halkımıza son derece müteşekkirim” dedi.

 

“CUMHUR İTTİFAKI GÖREVİNİ YAPTI”

 

Seçim sürecinde Gazipaşa’da Cumhur İttifakı’nın üzerine düşen görevi yerine getirdiğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “Bu  süreçlerin arkasından  yerel seçim takvimi  başladı. Seçime yaklaşık 50 gün kalmıştı. Teşkilat olarak  hemen çalışmalarımıza başladık. Seçim Koordinasyon Merkezinin oluşturulması dahil bütün çalışmalarımızı eksiksiz yaparak hızla ve inanmışlıkla meydanlara indik. Bu süreçte Cumhur ittifakı tarafları olarak  Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı ve AK Parti ilçe başkanı olarak şahsım genel merkezlerimizin talimatları doğrultusunda  sorunsuz ve kardeşhane bir şekilde meclis üyesi listemizi hazırlayarak  onaya  sunduk. Onayımızı alır almaz 53 mahallenin hepsinde Cumhur İttifakı olarak ortak toplantılarımızı bir coşku içinde gerçekleştirdik. Bu süreçte Cumhur İttifakı taraflarının üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdiklerini beyan etmek isterim ve teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

 

HALK BÖYLE İSTEDİ

 

31 Mart seçimleri hakkında da samimi ifadelere yer veren Doğan, halkın kararına saygılı olduklarını belirtti. Doğan, “İlçemizde Seçimi başından  sonuna kadar  bir demokrasi yarışı halinde  saygı ve anlayış çerçevesinde götüren sayın ilçe başkanlarına teşekkür ederim. Seçim sonuçları itibariyle  AK Parti, Cumhur İttifakı olarak hedeflediğimiz sonuca ulaşamasak da; bundan önceki seçimlerde gerek AK Parti gerek Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz ilçe ölçekli  tüm seçimlerin epeyi üzerinde bir oy almamız dikkat çekicidir.  Örnek vermek gerekirse Gazipaşa’da 24 Haziran  2018’deki  Cumhur İttifakı oylarının 13 bin 312,  31 Mart’taki Cumhur İttifakı  oylarının 14 bin 736  olması ve farkın  artarak 1.424 olması çok dikkat çekici ve manidardır. Burada vatandaşın  teveccühüne  teşekkürü bir borç bilirim.Biz; insanımıza, Gazipaşa’mıza hizmetin kesintisiz devamı için  belediyenin AK Partide devam etmesini istiyorduk. Fakat halk böyle istedi. Sonucu hep birlikte bakıp  göreceğiz. Tabi ki  seçmenin, halkın kararının başımızın üstünde yeri vardır ve sonuna kadar saygılıyız” değerlendirmesinde bulundu.

 

“BU MİLLETİN  HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Seçimi kazanan yeni Belediye Başkanı ,Mehmet Ali Yılmaz’a başarı dileyen Doğan, “İlçemizde belediyecilik hizmetleri dışında merkezi hükümetin  tüm hizmetlerini tevazu ,samimiyet ve gayret içinde sürdüreceğiz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. İktidarımız ve teşkilatlarımız güçlüdür. Ülkemizde ve  ilçemize hizmet etmeye devam edecektir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, seçmenin  kararıyla seçilen belediye başkanı  Sayın Mehmet Ali Yılmaz ve meclis üyelerine ilçemize  yapacakları hizmetleri noktasında başarılı olmalarını temenni ederiz. İlçemize yapılacak hizmetlerin ifasında uyum içinde olmayı arz ediyoruz.Cumhur İttifakı ruhu genel merkezimizin görüş ve talimatları doğrultusunda  kardeşlik hukuku çerçevesinde  devam edecektir. İlçe yönetimi olarak  bundan sonraki çalışmalarımızı birlik, bütünlük içinde  teşkilat esaslı  olarak sürdüreceğiz.Bu zorlu süreçte gönlü bizimle olan, kalbi bizimle çarpan,emeği geçen  herkese  yürekten teşekkürü bir borç  bilirim. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak  bu milletin  hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.