Tarih: 19.04.2019 06:13

ÇELİK’TEN YILMAZ’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

31 MART Mahalli İdareler Seçimleri’nde Gazipaşa Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Ali Yılmaz, mazbatasını alır almaz göreve başladı. Gazipaşa Belediyesi’ndeki makam odasında halkın ve protokolün tebriklerini kabul eden Başkan Mehmet Ali Yılmaz, belediye çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Başkan Yusuf Çelik, yönetim kurulu üyelerini Belediye Başkanı Yılmaz’a tanıtarak, Gazipaşa için her zaman yanlarında olduklarını belirti.

 

“ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ”

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Çelik ve yönetimine teşekkür ederek,   Gazipaşa’da tarımın önemine vurgu yaptı. Başkan Yılmaz, Gazipaşa Belediyesi olarak, çiftçinin her zaman yanında olacağını söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ise, 13 bin kayıtlı üye sayısı ile Gazipaşa’nın en büyük sivil toplum kuruluşun Gazipaşa Ziraat Odası olduğunu belirterek, “Bizlerde Ziraat Odası olarak, belediyemizle uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Gazipaşa bir tarım kenti. İlçemiz örtü altı üretim başta olmak üzere her türlü tropikal meyvenin yetişebildiği cennet bir yer. Belediyemizle ilçemizde yetişen ürünlerin tanıtımı için uyum içerisinde çalışacağız” diyerek Başkan Yılmaz’a başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —