Tarih: 18.04.2019 06:37

ADD’DEN KÜÇÜKBALLI’YA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri, Köy Enstitüleri’nin kuruluşunun 79. yıldönümü dolayısıyla hayırsever Osman Küçükballı’yı evinde ziyaret etti. Köy Enstitülerinden mezun olan ve Gazipaşa’nın ilk öğretmenlerinden biri olan Osman Küçükballı, Atatürkçü Düşünce Derneği’ne maddi-manevi olarak desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Osman Küçükballı’yı her fırsatta ziyaret eden ADD Gazipaşa Şube yönetimi, dün Emekli Öğretmen Osman Küçükballı evinde ziyaret ederek çiçek takdim etti.

 Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getiren Osman Küçükballı, “Böylesi özel günlerde unutulmamak, hatırlanmak çok güzel. Başkan Fehmi Tuncer ve arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bağışladığım arsaya yapacağınız kültür merkezinin temelinin atıldığını sağlımda görmek istiyorum. Bu dileğimi gerçekleştirmek için elinizden çabayı gösterdiğiniz biliyorum, inşallah temel atıldığı günü görmek bana da nasip olur. Temel atılacağı gün kurbanımızı keser, duamızı ederiz. Beni mutlu ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim” dedi.

ADD Gazipaşa Şube Başkanı Fehmi Tuncer ise, öğretmenlerin yol göstericiler olduğunu belirterek, “Bugün derneğimizin hayırseveri ve ilçemizin ilk öğretmenlerinden Osman Küçükballı’yı ziyaret ederek, elini öpüp gününü kutladık. Osman amca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma kazandırdı. Biz ne yapsak Osman amca gibi bu ülkeye yıllarca hizmet eden öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bu vesileyle, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen ve Türkiye’mize aydınlık çağdaş öğrenciler yetiştiren öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —